Magnetisch stylen – metamorfose woonkamer boekenkast

Van boekenkast naar greenwall of andersom.

Een ander idee wat je kunt stylen boven de bank in de woonkamer. Je favoriete boeken kun je als een strakke boekenkast stylen aan de magneetmuur. Afgewisseld met kleine accessoires, foto’s een hele persoonlijke wand. Ben je de boeken weer zat? Maak dan een kleine greenwall met dezelfde producten.

Alles zonder steeds opnieuw gaten te boren…Magnetisch stylen dus! Lees meer over dit unieke concept!

Boekenkast stylen

In deze woonkamer hebben we 2 magneetborden zwart beschrijfbaar gebruikt van 60×150 cm, verticaal geplaatst. Totale afmeting is 150 cm x 120 cm.

Een switch op je kale muur boven de bank– strakke lijn met boeken en tijdschriften versus een greenwall wandje XS. Met magnetische accessoires en je eigen spullen creeer je eenvoudig een nieuwe look. Zo makkelijk is het wisselen van je woonkamer muur geworden! Uiteraard kun je dezelfde ondergrond en dezelfde accessoires gebruiken als basis voor je muur en steeds nieuwe thema’s en indelingen vinden. Wij proberen je steeds weer te inspireren.

Op kantoor

Natuurlijk kun je deze ook op kantoor maken in de ontvangstruimte, vergaderruimtes of werkplekkken. We blijven als mens toch veranderlijk? Dat kan met deze magnetische ondergronden en accessoires perfect! Geen boor en gedoe nodig!

Greenwall small styling

Voor de styling van deze wand boven de bank hebben we 2 magnetische borden gebruikt in de kleur zwart en liggend bijna naadloos aan elkaar gemonteerd met ons magneet montagesysteem.

Op de wand hebben we magnetische wand en boekenplanken gebruikt om de hang en plantjes in pot op te zetten. Maak een mix van verschillend groen door en bij elkaar. Dat geeft een frisse look. Hang er ook een leuke magnetische bollamp bij om de wand fijn te verlichten.

Aantal 4 stuks :
1 x witte U wandplank
1 x witte magnetische boekenplank Large
2 x witte magnetische wandplanken Large

Greenwall small

Mock up Metamorfose A - woonkamer green wall zwart wit (1)

Met dezelfde 4 magnetische accessoires in het wit maak je ook een geheel andere look, een green wall small bijvoorbeeld.

Aantal 4 stuks :
1 x witte U wandplank
1 x witte magnetische boekenplank Large
2 x witte magnetische wandplanken Large

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies