Magnetisch stylen – hoe werkt dat?

Stappenplan magnetisch stylen.

Een vernieuwend concept voor wanddecoratie. Je muren thuis of op kantoor voorzien van een magnetische ondergrond en het kiezen uit de leuke magnetische accessoires om steeds opnieuw je muren te stylen, zonder boren. Vrij veranderen dus! Dat noemen wij magnetisch stylen.

Kies je magnetische ondergrond.
Onze magnetische collectie bestaat uit magneetbord panelen en magneetbehang.

Magneetborden

Onze design magneetborden zijn perfect geschikt voor het creeeren van een supersterke magnetische muur. Handig als je alle magneten en zelfs zwaardere producten eraan en erop wilt gebruiken.

 • supersterke magneetwerking, ook geschikt voor boeken en flessen wijn (in combinatie met onze magnetische wand en boekenplanken. Ook voor koelkast magneten met een slappe magneetwerking
 • mooie beschrijfbare kleuren of dessins
 • schoonmaken met cleanerspray voor streeploos schoon
 • montage en gewicht. Montage is blinde bevestiging, met speciaal magnetisch montagesysteem. Geen gaten en schroeven aan de voorzijde. Het materiaal is 3 mm dik, heel stevige panelen. Veel minder zwaar dan staal.
 • makkelijk verhuisbaar
 • uitbreidbaar met meerder panelen voor het maken van een XXL magneetwand (bijna naadloos)
Mock up magnetisch keukenrek wit styling 1

Magneetbehang

Ons design magneetbehang is perfect geschikt voor het creeeren van een grote strook of wandvullende magneetmuur met meerdere stroken. Voor een scherpere prijs maak je meer m2 magneetmuur. Het voordeel ten opzichte van andere magneetbehang soorten in de markt is dat onze collectie magneetbehang een goede magneetwerking heeft.

 • goede magneetwerking, ook geschikt voor wat zwaardere items. Houd wel rekening met de maximale belasting, waardoor bij ca max 2-3 kg items naar beneden kunnen zakken.
 • mooie beschrijfbare kleuren of dessins
 • schoonmaken met cleanerspray voor streeploos schoon
 • montage is met behanglijm, Heel snel en eenvoudig aanbrengen. Het materiaal is 1 mm dik, lekker stevig om te behangen
 • niet makkelijk verhuisbaar. Aanbrengen op houten voorzetwand / panelen is mogelijk


Magnetische uplank goud styling woonkamer

Kies je magnetische accessoires
Onze magnetische accessoire collectie bestaat uit diverse leuke en verschillende artikelen, waarmee je alles kunt stylen in alle kamers in huis of op kantoor. En steeds weer opnieuw, een complete metamorfose per week, maand, seizoen, kleur, praktische toepassing. Wat je maar wilt. Alles is magnetisch, dus zonder boren ben jij je eigen stylist! Hoe leuk is dat?


Magnetische boekenplank goud medium-styling eetkamer

En style it! Be creative!

Style en wissel zo vaak je vaak wilt! Geen boor nodig.
Met de leuke collectie stiften en magnetische post its maak je ook makkelijk een weekplanning, brainstormwandje, planbord voor (thuis) kantoor en met alle sterke magneten in onze collectie maak je toffe moodboards.

magneet haak zwart planning

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies