Over ons

magneetbakjes_zwart_kruidentuin

Welkom in ons magneetatelier!


Magnetic walldesign

Atelier Kamer26 ontwerpt en produceert unieke design producten voor huis en op kantoor. Ambachtelijk, in eigen atelier. In een unieke collectie maken we magneetborden – magneetwanden-magneetbehang en toffe magnetische accessoires in ons magneetatelier. Vakkundig en met zorg!

Je vindt bij ons magneetborden en wanden, krijtborden, whiteboarden-planborden, brainstormwanden, interieurstyling&design, krijtbordstiften, magneten en accessoires.

Unieke producten en interieurstyling

Plan (scrum)borden en inspiratiewalls voor bedrijfsprojecten en thuis, interieurstyling voor je kantoor. We maken er graag een feestje van! Net even anders dan anders.

zakelijk

Steeds vaker weten bedrijven ons te vinden voor grotere en kleinere projecten voor magneet-krijt-whiteboardwanden voor brainstorm/brownpapersessies, scrumborden en meer planningsborden en andere creatieve oplossingen op kantoor. We ontwerpen alles op maat en zetten ook verfrissende interieurconcepten op. We denken graag mee!

Winkels

We hebben bij Loods5 in Amersfoort een winkel. In ons atelier in Nijkerk ben je welkom voor een creatieve brainstorm. Kijk, voel, probeer uit en koop hier ‘live’ onze collectie.

Let’s celebrate!

magnetische_hanging_basket

Magic magnetic!


Onze producten worden net anders dan anders gemaakt. De beschrijfbare en dessin magneetwanden zijn uniek door gebruik te maken van duurzaam en mooi materiaal. Met deze combinaties kun je magneten en schrijven zonder gedoe met verf. Zelfs tot wandvullende formaten, waardoor bedrijven, kantoren, horeca en onderwijs ons ook steeds vaker weten te vinden. Uniek is ook dat we alle kleuren en maten beschikbaar hebben.

In ons magneetatelier ontwikkelen we steeds verder aan het ontwerpen van mooie magneetproducten. Voor thuis en kantoor. Van kleine creatieve oplossingen tot XXL wanden om te brainstormen, te plannen en te schrijven. We hebben ook een unieke collectie magic magnetische accessoires en ontwerpen we plannings- en activiteitenborden in geheel eigen style. Net even anders.

Houd ons in de gaten, we vernieuwen regelmatig onze collectie en zoeken altijd nieuwe materialen om mee te stylen. Het wordt steeds leuker, al vinden we dat zelf!

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies