Winkelwagen

Over ons

matraskussens lounge woonkamer detail

ATELIER KAMER26


UNIEKE WOONPRODUCTEN & INTERIEURSTYLING

Atelier Kamer26 ontwerpt en produceert unieke woonproducten en meubels voor huis, kids, op kantoor en in de tuin. Ambachtelijk, in eigen atelier met natuurlijke/basic materialen. In een unieke collectie maken we magneet-krijt-whiteboardproducten in ons magneetatelier en hebben we een eigen matraskussen-lijn.

Unieke producten en interieurstyling
Plan (scrum)borden en inspiratiewalls voor bedrijfsprojecten en thuis, interieurstyling voor je kantoor, matraskussens en woonproducten. We maken er graag een feestje van! Net even anders dan anders.

Bedrijven
Steeds vaker weten bedrijven ons te vinden voor grotere en kleinere projecten voor magneet-krijt-whiteboardwanden voor brainstorm/brownpapersessies, scrumborden en meer planningsborden en andere creatieve oplossingen op kantoor. We ontwerpen alles op maat en zetten ook verfrissende interieurconcepten op. We denken graag mee!

Winkels
We hebben showrooms bij Loods5 in Amersfoort, Duiven en Maastricht . Kijk, voel, probeer uit en koop hier ‘live’ onze collectie.

Magneetborden-krijtborden-whiteboarden-planborden-brainstormwanden-interieurstyling&design-matraskussens- meubels- krijtbordstiften-magneten en assecoires.

Unieke Collectie


Net even anders bij Atelier Kamer26

Onze producten worden net anders dan anders gemaakt. De magneet- en krijtbord-whiteboardwanden zijn uniek door gebruik te maken van duurzaam en mooi materiaal. Met deze combinaties kun je magneten en schrijven zonder gedoe met verf. Zelfs tot wandvullende formaten, waardoor bedrijven, kantoren, horeca en onderwijs ons ook steeds vaker weten te vinden. Uniek is ook dat we alle kleuren en maten beschikbaar hebben.

MAGNEET & MATRASKUSSEN ATELIER


In ons Magneetatelier ontwikkelen we steeds verder aan het ontwerpen van mooie magneet-krijt-whiteboard producten. Voor thuis en kantoor. van kleine creatieve oplossingen tot XXL wanden om te brainstormen, te plannen en te schrijven. We hebben ook een unieke collectie magneten van boomstam, steigerhout, underlayment, eigen Marokkaanse matraskussens en ontwerpen we plannings- en activiteitenborden in geheel eigen style. Net even anders.

Houd ons in de gaten, we vernieuwen regelmatig onze collectie en zoeken altijd nieuwe materialen om mee te stylen. Het wordt steeds leuker, al vinden we dat zelf!

We proberen er echt een FEESTJE van te maken


Let's celebrate!

Ben je ontwerper en vind je het leuk om met ons samen te werken?
Neem contact op via info@kamer26.nl of bel met Suus op 06-28169685 .

Heb je leuke productideeën of persoonlijke stylingopdrachten?
We denken graag met je! Voor thuis en kantoor.