Klantenservice

HEB JE HULP NODIG?

WE STAAN JE GRAAG TE WOORD. SNEL ANTWOORD VIA INFO@KAMER26.NL

STEL EEN VRAAG
Vul dit formulier in of ontvang binnen 1 werkdag een antwoord op je (aan)vraag of mancomelding via info@kamer26.nl

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

E-mail (verplicht)

Telefoon

Ik wil:
Advies over een product/materiaalEen (maatwerk) offerte aanvragenAparte prijsopgave voor meerdere producten ontvangen

Onderwerp

Je bericht

Bijlagen (optioneel)

SHOWROOM
Loods5 Amersfoort
Euroweg 1 – Amersfoort

Loods5 Maastricht
Sphinxcour 5 – Maastricht

Loods5 Duiven
Cartograaf 14 – Duiven

KANTOOR:
Patroonstraat 1 (Apollo Workspaces)
Klantenservice: info@kamer26.nl

MAGAZIJN/SHOWROOM:
Patroonstraat 1 (Apollo Workspaces)
3861 RN Nijkerk

Openingstijden winkel Loods5:
Ma-di-wo-do 10.00-17.30 uur
Vr 10.00-21.00 uur
Za 10.00-18.30 uur
Zo 10.00-17.30 uur

Openingstijden kantoor + showroom:
MAANDAG-VRIJDAG: 09.00-17.00 uur

Bestellen & Verzenden


Levertijd

Onze levertijd varieërt van 1 dag (vandaag voor 14.00 uur besteld, morgen in huis) tot 5 dagen. Afhankelijk van het product. Als een product op bestelling is, bijvoorbeeld voor de matraskussens, dan is de levertijd 8-12 weken. Maatwerk magneetborden worden met 2 weken geleverd.

In de meeste gevallen wordt er ook op zaterdag aangeboden met Post.nl. Grote pakketten en pallets worden niet op zaterdag geleverd. Helaas kunnen we geen tijdstippen doorgeven waarop de vervoerder de aflevering zal doen. Via de T&T kun je zelf je zending volgen. Er wordt een tijdvak aangegeven waarbinnen het pakket bezorgd wordt.

TIP! Hang een briefje op de deur als het bij de buren geleverd kan worden of (droog) bij de voordeur.

Betalen

iDEAL: kies tijdens de bestelling je eigen bank (o.a. ING, ABN AMRO, Rabobank of SNS Bank). De betaalopdracht verloopt via je eigen bank.

Mistercash (Belgie): woon je in Belgie en wil je direct online betalen? Dat kan via Mistercash.

Paypal: met je paypal account kun je direct online betalen. Net zoals een creditcard.

VISA/creditcard: makkelijk betalen zonder authenficatie-codes. Ook snel met gebruik op mobiel.

Overschrijving: op bankrekening IBAN: NL30INGB0003305337 in Amersfoort (internationaal: BIC: INGBNL2A), onder vermelding van je ordernummer.
Na ontvangst van de betaling nemen we je bestelling in productie.

Voor bedrijven: betalen kan o.b.v. factuur. Meld je bestelling per mail info@kamer26.nl

Verzenden

Nederland
We versturen alles via Post.nl (enveloppen en pakketten) en DHL (pakketten). We berekenen tot 50 euro slechts 4,75 euro handlings-verzendkosten. Vanaf 50 euro verzenden we gratis voor je!

Meubeltransport
Uitzondering zijn de maatwerk magneetborden, waarvoor een standaard verzendtarief van 12,50 euro voor geldt ivm de formaten. Voor onze meubels zoals de matraskussens,  gelden andere voorwaarden. Voor kleinere formaten matraskussens geldt kleinmeubeltransport 12,50 euro en voor grotere maten en meubels zijn de meubeltransportkosten 65 euro. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat. In de winkelwagen zie je direct wat de verzendkosten van het geselecteerde product zijn.

Buitenland zendingen
Voor Belgie en Duitsland kun je via de website een bestelling plaatsen met de juiste verzendkosten. Wil je een bestelling naar een ander land laten versturen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail (info@kamer26.nl) of 0031-(0) 6 28169685

Belgie
Voor Belgie heeft Bpost besloten om grotere pakketten met een extra toeslag te berekenen. Daardoor zijn wij genoodzaakt om de verzendkosten voor Belgie vanaf formaat 120×60 met vervoerskosten te moeten rekenen van 65 euro. Pakketten onder de 120×60 cm naar Belgie hebben een standaard verzendtarief van 15 euro.

Buitenland zendingen
Voor Belgie, Frankrijk en Duitsland kun je via de website een bestelling plaatsen met de juiste verzendkosten. Wil je een bestelling naar een ander land laten versturen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail (info@kamer26.nl) of 0031-(0) 6 28169685

Formaat tot 120×60 cm, tot 15 kg:
Belgie:  15 euro
Duitsland: 11,50 euro
Frankrijk: 30 euro
Italie:  33,50 euro
Oostenrijk: 30 euro
Spanje:  33,50

Formaat vanaf 120×60 cm tot 30 kg
Belgie: 65 euro
Duitsland: 45 euro
Frankrijk: 60 euro
Italie: 65 euro
Oostenrijk: 60 euro
Spanje: 65 euro

Grotere pakketten, groter dan 180×100 cm, en pallets voor andere landen dan België en Duitsland op aanvraag.

Ben je niet thuis?
Dan wordt er meestal de volgende dag nog een keer aangeboden of bij de buren. Als dit niet lukt, dan ontvang je een briefje in de bus met een code. Ga naar de site waar je een Track en Trace code van hebt ontvangen en geef hier aan hoe je het pakket geleverd wilt krijgen. Afhalen van de producten in ons magazijn in Nijkerk of Almere (maatwerk magneetproducten) is ook mogelijk.

Op het moment dat een pakket bij ons weggaat, ontvang je per email een melding met Track & Trace code (niet bij enveloppen), dat je pakket verstuurd is. Normaal gesproken wordt het pakket de volgende dag bezorgd.

Aparte zendingen
Het kan zijn dat je 2 aparte leveringen van ons ontvangt. Bijvoorbeeld een kleinmeubel of matraskussen en een magneetbord maatwerk. De extra verzendkosten hiervoor nemen wij voor onze rekening.

Retourneren

De spelregels

Voor al onze bestellingen geldt een wettelijke zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in je bezit is. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen of retourneren. We verzoeken je na ontvangst van de bestelling te controleren of deze compleet en onbeschadigd geleverd is. Indien dit niet het geval is, verzoeken we je zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Alle retouren dienen aangemeld te worden via het online retourenformulier.

RETOURMELDING >>>

Zonder online retourmelding kunnen we je retour niet in behandeling nemen.

Ben je niet tevreden over het artikel, dan kun je het retourneren. Dit geldt niet voor sale- en maatwerkartikelen. Je kunt het artikel retourneren:
– Tot 14 dagen na de dag van ontvangst.
– Inclusief bijbehorende accessoires.
– In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk- originele staat en verpakking.

TIP: Bind of plak de verpakking goed dicht, zodat het product onbeschadigd bij ons retour komt. Gebruik zoveel mogelijk de originele verpakking. Indien er beschadigingen tijdens het retour vervoer ontstaan, zal dit verrekend worden met het te ontvangen bedrag.

Alle artikelen op Kamer26.nl mag je ruilen of retourneren behalve:
Producten die specifiek op maat zijn gemaakt of geproduceerd (bijvoorbeeld een specifieke kleur of maataanpassingen van het product) en SALE producten kunnen niet worden geretourneerd.

Meer informatie over het retourneren van een product? Klik hier.

Garantie en klachten

Algemeen
De levensduur op de magneet-krijt producten is ca 5 jaar, afhankelijk van gebruik. We geven 1 jaar garantie op belijming/kleefkracht en scheuren in het materiaal. Uitgesloten zijn gebreken veroorzaakt door harde voorwerpen en bepaalde stiften die gebruikt worden op de stickers.

Heb ik garantie op mijn aankopen?
Ondanks dat wij met de grootste zorg onze producten vervaardigen kan het voorkomen dat er onregelmatigheden in de producten kunnen voorkomen.

Bij Atelier Kamer26 heb je 1 jaar garantie op de magneet-krijt-whiteboard stickers en borden. Vaak is dit in de vorm van omruiling, maar waar nodig in de vorm van herstel na plaatsing.
De garantie geldt voor:
– producttechnische tekortkomingen (in productieproces)
– montagewerk door ons montageteam

Indien montage door opdrachtgever zelf georganiseerd wordt, kan geen aanspraak gemaakt worden op deze garantie.

De garantie geldt niet voor:
– gebruik van krijtjes en krijtstiften
– werken met magneten (magneetkracht)

De garantie geldt niet voor het gebruik van de materialen. Op de borden en stickers kun je met krijtstiften en krijtjes schrijven. Krassen of andere beschadigingen op het product vallen niet onder de garantieregeling. Onjuist gebruik of onzorgvuldig handelen is uitgesloten van de garantieregeling. Magneten met een magneetkracht van ca 2-2,5 kg werken goed op de magneetborden en stickers. Magneten die niet werken op het magneetbord vallen niet onder de garantie.

Ter voorkoming van problemen die niet onder garantie vallen, adviseren wij je onze schrijf- en magneettips goed door te nemen.

Voor alle andere producten geldt een garantieregeling van 6 maanden na levering. De producten zijn vrij van ontwerp- materiaal en fabricagefouten. De garantie geldt uitdrukkelijk niet voor ondeugdelijk en/of verkeerd gebruik van de producten.

Atelier Kamer26 geeft 2 jaar garantie op de kleurechtheid van haar materialen, mits het product niet onderhevig is geweest aan extreme UV-staling of andere extreme omgevingsomstandigheden

Kan ik na de garantieperiode wel bij Atelier Kamer26 terecht?
Wij zijn je ook na de garantieperiode graag van dienst wanneer je een probleem hebt met een van de producten. Veelal is het op te lossen met tips uit onze  schrijf- en magneettips. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Hoe kan ik een klacht melden, en hoe wordt deze afgehandeld?
Mocht het onverhoopt voorkomen dat je een klacht hebt over een product of over onze werkwijze, dan horen wij dit graag. Wij willen onze producten, maar ook onze werkwijze, zo perfect mogelijk maken en hebben daarbij je ervaring nodig. Je kunt ons hierover per e-mail berichten, maar uiteraard ook persoonlijk via een telefoongesprek.

In het geval van een klacht over een product, ontvangen we graag een foto van het probleem. Wij streven ernaar om je opmerkingen binnen 1 á 2 werkdagen te beantwoorden.

Over onze materialen


Materialen

Wil je meer weten over het gebruik van onze materialen zoals de krijtborden, magneetborden, magneet- krijtwanden, magneetbehang? Lees meer over onze materialen.

Proefmonsters/kleurstalen materialen

We kunnen je proefmonsters sturen van o.a. de magneetborden, stoffen of kleurstalen van de magneet-krijt-whiteboardstickers. Je kunt ons een mail sturen met je verzoek voor materiaal, kleur en adres en wij sturen je proefstukjes toe. Dit doen we gratis!
Dan kun je thuis eerst goed kijken welke kleur het beste past!

Magneetsterkte

Alle magneten die homemade gemaakt zijn door Atelier Kamer26 zijn supersterk en houden zelfs op wat zwakkere magneetborden zoals geverfde magneetwanden. Enkele magneten in de collectie hebben minder magneetkracht, maar zijn goed te gebruiken op onze magneetborden (en stickers). Een papiertje kunnen ze niet altijd houden. Dan is het een magneet voor de sier. Magneetborden gemaakt van magneetverf geven nog wel eens problemen.

Ondergrond voor zelfklevende materialen

Gladde achtergrond

Alle zelfklevende materialen  zijn alleen geschikt om te plakken op een gladde ondergrond. Spachtelputz en korrelige muren zijn niet geschikt. Latexwanden zijn een prima ondergrond of vlakke ondergronden als keukenkastjes, mdf gelakt of ander vlakke houtsoorten. Plak de zelfklever op een mdf plaat als je geen vlakke muur hebt.

Permanent hechtend

De meeste zelfklevers zijn permanent hechtend. Deze kun je verwijderen door het langzaam los te trekken, te verwarmen met een fohn of warm water. Evt stickerverwijderaar helpt om alle resten te verwijderen. Heb je nog andere vragen over het plakken en verwijderen van onze zelfklevende materialen, laat het ons weten!

Tips over het aanbrengen van onze zelfklevende materialen? klik hier.