Klantenservice

HEB JE EEN VRAAG?

KIJK DAN OP DEZE FAQ PAGINA OF JE ANTWOORD ERBIJ STAAT.

Bestellen-Verzenden-Retourneren


RETOURNEREN

Meer informatie over het retourneren van een product? Klik hier.

Wil je ons retourformulier opnieuw printen om bij je retour te voegen?
Bekijk het retourformulier>>

WAT IS DE LEVERTIJD?

LEVERTIJD
Onze levertijd varieërt van 1-2 dagen tot 5 dagen. Afhankelijk van het product. Maatwerk magneetborden worden met 2 weken geleverd. Bij ieder product staat aangegeven binnen welke tijd we kunnen leveren. Als er onverhoopt een langere levertijd ontstaat, dan nemen we per mail contact met je op om je op de hoogte te houden.

Als een product op bestelling is, bijvoorbeeld voor de matraskussens, dan is de levertijd 8-12 weken.

Er wordt ook op zaterdag aangeboden. Grote pakketten en pallets worden niet op zaterdag geleverd. Helaas kunnen we geen tijdstippen doorgeven waarop de vervoerder de aflevering zal doen. Via de T&T kun je zelf je zending volgen. Er wordt een tijdvak aangegeven waarbinnen het pakket bezorgd wordt.

TIP! Hang een briefje op de deur als het bij de buren geleverd kan worden of (droog) bij de voordeur.

VERZENDEN BINNEN NL EN DAARBUITEN

VERZENDEN
Nederland

We versturen alles via Post.nl (enveloppen en pakketten) DPD (pakketten). Grote pakketten versturen we met XXL pakket. We berekenen tot 50 euro slechts 4,75 euro handlings-verzendkosten. Vanaf 50 euro verzenden we gratis voor je! Lees ook onze uitzonderingen.

Meubeltransport
Uitzondering zijn de maatwerk magneetborden, waarvoor een standaard verzendtarief van 12,50 euro voor geldt ivm de formaten. Voor onze meubels zoals de matraskussens,  gelden andere voorwaarden. Voor kleinere formaten matraskussens geldt kleinmeubeltransport 12,50 euro en voor grotere maten en meubels zijn de meubeltransportkosten 65 euro. De verzendkosten zijn afhankelijk van het formaat. In de winkelwagen zie je direct wat de verzendkosten van het geselecteerde product zijn.

Buitenland zendingen
Voor Belgie en Duitsland kun je via de website een bestelling plaatsen met de juiste verzendkosten. Wil je een bestelling naar een ander land laten versturen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail (info@kamer26.nl) of 0031-(0) 6 28169685

Buitenland zendingen
Voor Belgie, Frankrijk en Duitsland kun je via de website een bestelling plaatsen met de juiste verzendkosten. Wil je een bestelling naar een ander land laten versturen? Neem dan contact op met onze klantenservice via mail (info@kamer26.nl) of 0031-(0) 6 28169685

Formaat tot 120×60 cm, tot 15 kg:
Belgie:  15 euro
Duitsland: 11,50 euro
Frankrijk: 30 euro
Italie:  33,50 euro
Oostenrijk: 30 euro
Spanje:  33,50

Formaat vanaf 120×60 cm tot 30 kg
Belgie: 65 euro
Duitsland: 45 euro
Frankrijk: 60 euro
Italie: 65 euro
Oostenrijk: 60 euro
Spanje: 65 euro

Grotere pakketten, groter dan 180×100 cm, en pallets voor andere landen dan België en Duitsland op aanvraag.

Ben je niet thuis?
Dan wordt er meestal de volgende dag nog een keer aangeboden of bij de buren. Als dit niet lukt, dan ontvang je een briefje in de bus met een code. Ga naar de site waar je een Track en Trace code van hebt ontvangen en geef hier aan hoe je het pakket geleverd wilt krijgen. Afhalen van de producten in ons atelier in Nijkerk is ook mogelijk.

Op het moment dat een pakket bij ons weggaat, ontvang je per email een melding met Track & Trace code (niet bij enveloppen), dat je pakket verstuurd is. Normaal gesproken wordt het pakket de volgende dag bezorgd.

Aparte zendingen
Het kan zijn dat je 2 aparte leveringen van ons ontvangt. Bijvoorbeeld een kleinmeubel of matraskussen en een magneetbord maatwerk. Of een magneetbord met kleine magnetische artikelen. De extra verzendkosten hiervoor nemen wij voor onze rekening.

BETALEN

BETALEN

iDEAL: kies tijdens de bestelling je eigen bank (o.a. ING, ABN AMRO, Rabobank of SNS Bank). De betaalopdracht verloopt via je eigen bank.

Mistercash (Belgie): woon je in Belgie en wil je direct online betalen? Dat kan via Mistercash.

Paypal: met je paypal account kun je direct online betalen. Net zoals een creditcard.

VISA/creditcard: makkelijk betalen zonder authenficatie-codes. Ook snel met gebruik op mobiel.

Overschrijving: op bankrekening IBAN: NL30INGB0003305337 in Amersfoort (internationaal: BIC: INGBNL2A), onder vermelding van je ordernummer.
Na ontvangst van de betaling nemen we je bestelling in productie.

Voor bedrijven: betalen kan o.b.v. factuur. Meld je bestelling per mail info@kamer26.nl

GARANTIE EN KLACHTEN

Algemeen
De levensduur op de magneet-krijt producten is ca 5 jaar, afhankelijk van gebruik. We geven 1 jaar garantie op belijming/kleefkracht en scheuren in het materiaal. Uitgesloten zijn gebreken veroorzaakt door harde voorwerpen en bepaalde stiften die gebruikt worden op de stickers.

Heb ik garantie op mijn aankopen?
Ondanks dat wij met de grootste zorg onze producten vervaardigen kan het voorkomen dat er onregelmatigheden in de producten kunnen voorkomen.

Bij Atelier Kamer26 heb je 1 jaar garantie op de magneet-krijt-whiteboard stickers en borden. Vaak is dit in de vorm van omruiling, maar waar nodig in de vorm van herstel na plaatsing.
De garantie geldt voor:
– producttechnische tekortkomingen (in productieproces)
– montagewerk door ons montageteam

Indien montage door opdrachtgever zelf georganiseerd wordt, kan geen aanspraak gemaakt worden op deze garantie.

De garantie geldt niet voor:
– gebruik van krijtjes en krijtstiften
– werken met magneten (magneetkracht)

De garantie geldt niet voor het gebruik van de materialen. Op de borden en stickers kun je met krijtstiften en krijtjes schrijven. Krassen of andere beschadigingen op het product vallen niet onder de garantieregeling. Onjuist gebruik of onzorgvuldig handelen is uitgesloten van de garantieregeling. Magneten met een magneetkracht van ca 2-2,5 kg werken goed op de magneetborden en stickers. Magneten die niet werken op het magneetbord vallen niet onder de garantie.

Ter voorkoming van problemen die niet onder garantie vallen, adviseren wij je onze schrijf- en magneettips goed door te nemen.

Voor alle andere producten geldt een garantieregeling van 6 maanden na levering. De producten zijn vrij van ontwerp- materiaal en fabricagefouten. De garantie geldt uitdrukkelijk niet voor ondeugdelijk en/of verkeerd gebruik van de producten.

Atelier Kamer26 geeft 2 jaar garantie op de kleurechtheid van haar materialen, mits het product niet onderhevig is geweest aan extreme UV-staling of andere extreme omgevingsomstandigheden

Kan ik na de garantieperiode wel bij Atelier Kamer26 terecht?
Wij zijn je ook na de garantieperiode graag van dienst wanneer je een probleem hebt met een van de producten. Veelal is het op te lossen met tips uit onze  schrijf- en magneettips. Mocht dit niet het geval zijn dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Hoe kan ik een klacht melden, en hoe wordt deze afgehandeld?
Mocht het onverhoopt voorkomen dat je een klacht hebt over een product of over onze werkwijze, dan horen wij dit graag. Wij willen onze producten, maar ook onze werkwijze, zo perfect mogelijk maken en hebben daarbij je ervaring nodig. Je kunt ons hierover per e-mail berichten, maar uiteraard ook persoonlijk via een telefoongesprek.

In het geval van een klacht over een product, ontvangen we graag een foto van het probleem. Wij streven ernaar om je opmerkingen binnen 1 á 2 werkdagen te beantwoorden.

Over onze producten


IK HEB EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT

Wil je meer weten over het gebruik van onze magnetische producten zoals de magneetborden, magneetwanden, magneetbehang? Lees meer over onze materialen.

SAMPLES AANVRAGEN

We kunnen je proefmonsters sturen van o.a. de magneetborden en ons magneetbehang.  Dan kun je thuis of in het project eerst goed kijken welke kleur en materiaal het beste past!

Vraag de kleursamples aan via onze website>>

MAGNEETKRACHT

Magneetborden – magneetkracht
Onze magneetborden gemaakt van 3 mm stevig bordmateriaal hebben een super sterke magneetwerking. Zelfs zwakke magneten werken hierop.

Magneetbehang – magneetkracht
Ons magneetbehang luxe is 1 mm dik en heeft voor een zelfklever met magneet een behoorlijk goede magneetwerking. Zwaardere items zullen minder goed houden. Gebruik dan meerdere magneten of schuur de achterzijde van de magneet een beetje op om deze ruwer te maken. Dan krijgt het draagvlak meer houvast op de magneetondergrond.

Magneten – magneetkracht
Alle magneten die in eigen atelier gemaakt zijn door Atelier Kamer26 zijn supersterk en houden zelfs op wat zwakkere magneetborden zoals geverfde magneetwanden. Enkele magneten in de collectie hebben minder magneetkracht, maar zijn goed te gebruiken op onze magneetborden en magneetbehang. Een papiertje kunnen ze niet altijd houden, daarvoor heb je dan 2 stuks nodig.

ONDERGROND VOOR MAGNEETBEHANG

Gladde achtergrond

Ons magneetbehang is alleen geschikt om te plakken op een gladde ondergrond. Spachtelputz en korrelige muren zijn niet geschikt. Latexwanden zijn een prima ondergrond of vlakke ondergronden als keukenkastjes, mdf gelakt of ander vlakke houtsoorten. Plak de zelfklever op een mdf plaat als je geen vlakke muur hebt. Zo is je magneetmuur ook nog eens eenvoudig te verhuizen.

Verwijderen magneetbehang

Ons magneetbehang is permanent hechtend. Deze kun je verwijderen door het langzaam los te trekken, te verwarmen met een fohn of warm water. Evt stickerverwijderaar helpt om alle resten te verwijderen. Een latex muur kan wel kleine beschadigingen krijgen na het verwijderen van het zelfklevende magneetbehang. Wil je dat niet, plak dan het magneetbehang op een dunne houten of kunststof plaat en bevestig deze op de muur.

Tips over het aanbrengen van onze zelfklevende materialen? klik hier.

STEL EEN VRAAG
Vul dit formulier in of ontvang binnen 1 werkdag een antwoord op je (aan)vraag via info@kamer26.nl

RETOUR OF MANCO MELDINGEN meld je aan via RETOUREN>>

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  E-mail (verplicht)

  Telefoon

  Ik wil:
  Advies over een product/materiaalEen (maatwerk) offerte aanvragenAparte prijsopgave voor meerdere producten ontvangen

  Onderwerp

  Je bericht

  Bijlagen (optioneel)

  SHOWROOM
  Loods5 Amersfoort
  Euroweg 1 – Amersfoort

  Loods5 Maastricht
  Sphinxcour 5 – Maastricht

  Loods5 Duiven
  Cartograaf 14 – Duiven

  KANTOOR:
  Patroonstraat 1 (Apollo Workspaces)
  Klantenservice: info@kamer26.nl

  MAGAZIJN/SHOWROOM:
  Patroonstraat 1 (Apollo Workspaces)
  3861 RN Nijkerk

  Openingstijden winkel Loods5:
  Ma-di-wo-do 10.00-17.30 uur
  Vr 10.00-21.00 uur
  Za 10.00-18.30 uur
  Zo 10.00-17.30 uur

  Openingstijden kantoor + showroom:
  MAANDAG-VRIJDAG: 09.00-17.00 uur