✓ Snel in huis   ✓ Eenvoudig retourneren.  ✓ Sterk in maatwerk   ✓ 100% duurzaam   ✓ NL atelier

unieke kleuren collectie

Kies je kleur of dessin

Wij leveren magneetborden/magneetwanden beschrijfbaar en trendy interieurdessins. Daarnaast hebben we magneetbehang (zelfklevend). Alle magnetische basisproducten zijn in veel verschillende kleuren leverbaar uit ons atelier.

De kleuren op het beeldscherm kunnen afwijken van de werkelijke kleuren.


Gratis samples aanvragen

Wil je eerst een sample ontvangen? We sturen deze gratis naar je toe! Bestel je kleurstalen hier>>>

spray_icon

Schrijven en schoonmaken

spray – veeg – schoon

Alle beschrijfbare magneetborden krijtbord en whiteboard zijn te beschrijven met krijtstift, whiteboardmarker en waskrijt. Met de cleanerspray houd je de borden schoon.  Bij ons bestel je alle krijtstiften in leuke en unieke kleuren. De matte magneet krijtborden zijn altijd wet wie schoon te maken met vochtige doek en cleanerspray. De magneet whiteboarden ook dry-wipe met een droge doek en met onze wisser.

Let er op bij de lichte beschrijfbare magneetborden dat er bij sommige kleuren krijtstiften (rood en blauw, zilver)  een zweem kan achterblijven. Met de cleanerspray is dit goed schoon te krijgen.

Alle interieurdessins magneetborden/magneetwanden en magneetbehang zijn niet direct beschrijfbaar. Je kunt wel werken met al onze magnetische post-its in diverse formaten om ook op deze magneetondergronden te kunnen schrijven.

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies