Winkelwagen

✓100% duurzaam ✓gespecialiseerd in maatwerk ✓magnetisch design ✓kantoorwanden en styling

Onze winkels

Welkom in ons magneetatelier in Loods5 Amersfoort, ZAANDAM en Maastricht!

Ons magic magneetatelier kun je vinden in 3 Loods 5 winkels. Kom ‘live’ kijken, voelen en beoordelen van onze magnetische producten. In alle showrooms vind je de gehele collectie van magneetborden, magneetwanden en magneetbehang. En natuurlijk onze uitgebreide magnetische accessoires als wandplanken, kaarsen, lampen etc en stiften, spray en praktische materialen die je gebruikt op onze magneet producten.

Onze standaard collectie (magneetwanden-magneetborden en magneetbehang) bestaat uit 2-4 vaste beschrijfbare kleuren: zwart, oudzwart (schoolbord look), groengrijs en offwhite in de matte variant (krijtbord). Daarnaast vind je hier echt unieke dessins, niet direct beschrijfbaar, maar wel sterk magnetisch. Onze dessins in de winkels: betongrijs, zwart marmer, echt leer cognac en marmer wit. In Zaandam hebben we 2 beschrijfbare kleuren (zwart en oudzwart) en 2 dessins (leer cognac en marmer wit). Alle andere kleuren en maten kun je in onze online shop vinden en bestellen.

Amersfoort

Euroweg 1 – Amersfoort
Gangpad E

MA-VR 10:00 – 18:00 uur

Zaandam

Pieter Ghijsenlaan 14B – Zaandam
Gangpad H

MA-VR 10:00 – 18:00 uur

Maastricht

Sphinxcour 5 – Maastricht
Gangpad 1

MA-VR 10:00 – 18:00 uur

New magnetic!

Nieuwe dessins in het leer en marmer, helemaal in style van de interieurs van nu, worden toegevoegd aan ons assortiment magneetborden, magneetwanden en magneetbehang.

Er is zijn nieuwe magnetische accessoires om alle kamers in je huis te stylen. Met de uitgebreide stiftenlijn kun je moeiteloos op je wanden schrijven.

Persoonlijk advies?

Door onze uitgebreide collectie zijn niet alle kleuren en dessins of formaten in de winkels van Loods 5 te verkrijgen. Uiteraard vind je de gehele collectie op onze website. Ook onze maatwerk mogelijkheden.

Heb je hulp nodig? We helpen je graag persoonlijk. Neem graag contact met ons op!

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies