Winkelwagen

✓100% duurzaam ✓gespecialiseerd in maatwerk ✓magnetisch design ✓kantoorwanden en styling

Onze winkels

Welkom in ons magneetatelier in Loods5 Amersfoort, Duiven en Maastricht!

Ons magic magneetatelier kun je vinden in 3 Loods 5 winkels. Kom ‘live’ kijken, voelen en beoordelen van onze magnetische producten. In alle showrooms vind je de gehele collectie van magneetborden, magneetwanden en magneetbehang. En natuurlijk onze uitgebreide magnetische accessoires en stiften, spray en praktische materialen die je gebruikt op onze magneet producten.

Onze standaard collectie bestaat uit 4 vaste beschrijfbare kleuren: zwart, oudzwart (schoolbord look), groengrijs en offwhite in de matte variant (krijtbord). Daarnaast vind je hier echt unieke dessins, niet beschrijfbaar, maar wel sterk magnetisch. Onze dessins in de winkels: betongrijs, zwart marmer, echt leer cognac en viltgrijs.

loods5_homepage_3

New magnetic!

Nieuwe dessins in het leer en marmer, helemaal in style van de interieurs van nu, worden toegevoegd aan ons assortiment magneetborden, magneetwanden en magneetbehang.

Er is zijn nieuwe magnetische accessoires om alle kamers in je huis te stylen. Met de uitgebreide stiftenlijn kun je moeiteloos op je wanden schrijven.

Persoonlijk advies?

Door onze uitgebreide collectie zijn niet alle kleuren en dessins of formaten in de winkels van Loods 5 te verkrijgen. Uiteraard vind je de gehele collectie op onze website. Ook onze maatwerk mogelijkheden.

Heb je hulp nodig? We helpen je graag persoonlijk. Neem graag contact met ons op!

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies