Onze showroom – magneetatelier

Welkom in ons magneetatelier in Loods5 Amersfoort of in ons atelier in Nijkerk!

Ons magic magneetatelier kun je vinden in Loods5 Amersfoort. Ons atelier en productie is in Nijkerk. Op afspraak ben je hier ook welkom voor advies, brainstorm of om de magnetische producten te zien.

Kom ‘live’ kijken, voelen en beoordelen van onze magnetische producten. In de winkel en showroom vind je de gehele collectie van magneetborden en magneetbehang. En natuurlijk onze uitgebreide magnetische accessoires als wandplanken, kaarsen, lampen etc en stiften, spray en praktische materialen die je gebruikt op onze magneet producten.

Onze standaard collectie in Loods5 (magneetborden en magneetbehang) bestaat uit 2-4 vaste beschrijfbare kleuren: zwart, oudzwart (schoolbord look), groengrijs en olijfgroen in de matte variant (krijtbord) en wit whiteboard.

Daarnaast vind je hier echt unieke dessins, niet direct beschrijfbaar (wel met magnetische post-its) maar wel sterk magnetisch. Onze dessins in de winkels: betongrijs, vintage goud, echt leer cognac en marmer wit. Alle andere kleuren en maten kun je in onze online shop vinden en bestellen.
Euroweg 1 – Amersfoort
Gangpad E

MA-ZO 10:00 – 18:00 uur

Nijkerk

Patroonstraat 1 – Nijkerk
Apollo Workspaces

MA-VR 09:00 – 16.30 uur

New magnetic!

Nieuwe dessins in het leer en marmer, helemaal in style van de interieurs van nu, worden toegevoegd aan ons assortiment magneetborden, magneetwanden en magneetbehang.

Er is zijn nieuwe magnetische accessoires om alle kamers in je huis te stylen. Met de uitgebreide stiftenlijn kun je moeiteloos op je wanden schrijven.

Persoonlijk advies?

Door onze uitgebreide collectie zijn niet alle kleuren en dessins of formaten in de winkel van Loods 5 te verkrijgen. Uiteraard vind je de gehele collectie op onze website en in ons atelier in Nijkerk. Ook onze maatwerk mogelijkheden.

Heb je hulp nodig? We helpen je graag persoonlijk. Neem graag contact met ons op!

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies