Ontdek onze oplossingen voor zakelijke interieurs

Hey daar! Wij zijn dol op wat we doen en dat merk je in elk detail van onze magneetwanden. Je kunt kiezen uit magneetbehang, magneetborden of whiteboards. We hebben al tal van zakelijke projecten tot een succes gemaakt voor diverse sectoren, waaronder het onderwijs, kinderdagverblijven, kantoorpanden, horeca, winkels, architecten en interieurstylisten. Ons team van creatieve denkers en ontwerpers staat klaar om samen met jou te brainstormen en de perfecte oplossing te vinden die past binnen jouw ruimte en budget.

Voor wie zijn onze oplossingen?

Of je nu een schooldirecteur bent die op zoek is naar een innovatieve leeromgeving, een horecamanager die de ambiance van jouw restaurant wil verbeteren, of een architect die op zoek is naar de nieuwste trends en functionaliteiten voor jouw projecten, wij bieden standaard en maatwerkoplossingen die aan jouw specifieke wensen voldoen. Wij begrijpen dat elke ruimte uniek is en zijn eigen uitdagingen en mogelijkheden heeft. Daarom nemen we de tijd om jouw wensen en behoeften grondig te begrijpen, zodat we een oplossing kunnen bieden die niet alleen functioneel is, maar ook jouw merk en visie weerspiegelt.

overige magneten
kantoor_whiteboard_wit en zwart

Ons productaanbod


Wij bieden een scala aan producten die naadloos kunnen worden geïntegreerd in jouw ruimte:

  • Magneetborden en Magneetwanden: Perfect voor het creëren van flexibele en interactieve werkruimtes. Onze magneetborden en magneetwanden kunnen tot wel 10 meter lang zijn, ideaal voor grote presentaties of brainstormsessies. Er zijn dessins en beschrijfbare wanden.
  • Whiteboards en Whiteboard-wanden: Hou jouw team georganiseerd en op schema met onze stijlvolle whiteboards. Onze whiteboard-wanden zijn magnetisch en bieden veel schrijfoppervlak en zijn ideaal voor vergaderingen en planningssessies.
  • Magneetbehang: Combineer stijl met functionaliteit door gebruik te maken van ons magneetbehang. Het biedt een innovatieve manier om je muren te gebruiken voor communicatie en decoratie.
  • Maand- en weekplanners: Essentieel voor elk bedrijf dat efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan. Onze planners zijn ontworpen om jouw team te helpen bij het bijhouden van belangrijke deadlines en evenementen.
  • Activiteitenschema’s en projectplanningen: Handige tools om jouw projecten soepel en georganiseerd te laten verlopen.
  • Promo-magneten en goodies: Perfect voor merkactivatie en het verhogen van de zichtbaarheid van jouw bedrijf.

Interieurontwerp en advies

Voor kantoor maken we spannende interieurontwerpen van concept, 3D-ontwerp, moodboards tot aan een perfecte uitvoering en inkoop van alle meubels. Tot in alle details maken we er een passende stijl van binnen de huisstijl en organisatie-identiteit. Verrassend met speciale aandacht voor de wanden. Een persoonlijke begeleiding mag je in ieder geval van ons verwachten!

interieurontwerp kantoor

Ben je Architect of Interieurstylist?

Dan ontvang je bij ons een inkoopkorting. Wij begrijpen jouw behoefte aan kwaliteit en originaliteit, en daarom bieden we producten die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch voldoen aan de hoogste standaarden.

Onze werkwijze in detail

Creativiteit en innovatie

Elk project begint met een korte verkenning of soms diepgaande brainstormsessie waarin we jouw visie en wensen verkennen. Onze ontwerpers zijn experts in het vertalen van jouw ideeën naar realistische en inspirerende ontwerpen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en designtrends, creëren we ruimtes die inspireren.

Functionele ontwerpen

Onze oplossingen zijn ontworpen om niet alleen mooi te zijn, maar ook praktisch en bruikbaar. We houden rekening met de dagelijkse behoeften van jouw team en zorgen ervoor dat elke oplossing bijdraagt aan de efficiëntie en het welzijn van jouw medewerkers. We zoeken ergonomische en slimme indelingen zodat jouw ruimte optimaal benut wordt.

Samenwerking en persoonlijke begeleiding

We werken nauw met jou samen gedurende het hele proces. Jouw input en feedback zijn essentieel om ervoor te zorgen dat het eindresultaat perfect aansluit bij jouw verwachtingen. Ons team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap, van het eerste concept tot de uiteindelijke uitvoering.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

We streven ernaar om duurzame en milieuvriendelijke oplossingen te bieden. Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om zowel esthetisch als ecologisch verantwoord te zijn. Door te kiezen voor duurzame materialen en productiemethoden, helpen we jouw bedrijf om een positieve impact op het milieu te maken.

Waarom kiezen voor ons?

  • Ervaring en expertise: We zetten graag onze jarenlange ervaring in verschillende sectoren in om te komen tot een oplossing die werkt. Onze expertise stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij jouw behoeften.
  • Innovatie en trendgericht: We blijven op de hoogte van de nieuwste trends en innovaties in interieurontwerp en zorgen er hiermee voor dat de oplossingen die je krijgt modern en relevant zijn.
  • Klantgerichte benadering: Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Hier halen we een groot deel van ons plezier uit. We luisteren naar jouw wensen en zorgen ervoor dat het eindresultaat niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk is, maar ook jouw merk en visie weerspiegelt. Zo komen we naar een top resultaat.
  • Hoogwaardige materialen en afwerking: Onze magneetwanden zijn gemaakt van de beste materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Specifieke voorbeelden van onze projecten

Onderwijsinstellingen

Voor diverse scholen hebben we leeromgevingen gecreëerd die zowel studenten als docenten inspireren. Onze ontwerpen stimuleren creativiteit en samenwerking, en zorgen voor een prettige en functionele leeromgeving.

Kinderdagverblijven

In kinderdagverblijven is veiligheid en comfort van het grootste belang. Onze ontwerpen zijn speels en kleurrijk, met speciale aandacht voor de behoeften van jonge kinderen. We creëren ruimtes waarin kinderen zich veilig en gelukkig voelen, en waarin ze kunnen spelen en leren.

Kantoorpanden

We hebben kantoorpanden getransformeerd tot moderne en efficiënte werkruimtes. Onze ontwerpen bevorderen de productiviteit en het welzijn van medewerkers door het gebruik van ergonomische meubels, slimme indelingen en inspirerende decoraties.

Horeca

Voor restaurants en cafés hebben we sfeervolle interieurs ontworpen die de gastbeleving naar een hoger niveau tillen. Onze ontwerpen creëren een warme en uitnodigende sfeer, waardoor gasten zich welkom voelen en graag terugkomen.

Winkels

Onze winkelontwerpen zijn gericht op het creëren van een optimale klantbeleving en het stimuleren van verkoop. Door gebruik te maken van slimme indelingen, aantrekkelijke displays en functionele oplossingen, zorgen we ervoor dat jouw winkel zowel aantrekkelijk als efficiënt is.

Servicewinkels van transportbedrijven

We hebben de wandstyling en het volledige interieurontwerp en de realisatie verzorgd voor servicewinkels van diverse transportbedrijven. Deze ruimtes zijn ontworpen met een focus op functionaliteit, efficiëntie en een professionele uitstraling die de service-ervaring van klanten verbetert.

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies