Magnetisch stylen – metamorfose woonkamer greenwall

Van wijnbar naar greenwall of andersom.

Wat doen we op de muur boven de bank? Is het niet leuk om steeds een wisselende styling te kunnen maken? Van wijnbar naar XXL greenwall en weer verder naar boekenkast, artywall, bedenk het maar. Alles zonder steeds opnieuw gaten te boren…Magnetisch stylen dus! Lees meer over dit unieke concept!

Populaire greenwall

In deze woonkamer hebben we 2 magneetborden zwart beschrijfbaar gebruikt van 60×150 cm, verticaal geplaatst. Totale afmeting is 150 cm x 120 cm.

Een switch op je kale muur boven de bank– hip en fris XXL groen versus een wijnbar-wand. Met magnetische accessoires en je eigen spullen creeer je eenvoudig een nieuwe look. Zo makkelijk is het wisselen van je woonkamer muur geworden! Uiteraard kun je dezelfde ondergrond en dezelfde accessoires gebruiken als basis voor je muur en steeds nieuwe thema’s en indelingen vinden. Wij proberen je steeds weer te inspireren.

Op kantoor

Natuurlijk kun je deze ook op kantoor maken in de ontvangstruimte, vergaderruimtes of werkplekkken. We blijven als mens toch veranderlijk? Dat kan met deze magnetische ondergronden en accessoires perfect! Geen boor en gedoe nodig!

XXL greenwall

Voor de styling van deze wand boven de bank hebben we 2 magnetische borden gebruikt in de kleur zwart en liggend bijna naadloos aan elkaar gemonteerd met ons magneet montagesysteem.

Op de wand hebben we magnetische wand en boekenplanken gebruikt om de hang en plantjes in pot op te zetten. Door het gebruik van de zwarte wand en boekenplanken, zie je deze niet. Maak een mix van verschillend groen door en bij elkaar. Dat geeft een frisse look.

Aantal 6 stuks :
2 x zwarte wandrekken
2 x zwarte magnetische boekenplanken Large
2 x zwarte magnetische wandplanken Large

Mock-up-Metamorfose-B-woonkamer-green-wall-zwart-1

Wijnbar – look

Mock-up-Metamorfose-B-woonkamer-wijn-zwart-1

Met dezelfde 6 magnetische accessoires maak je ook een geheel andere look, een wijnwandje met mooie flessen, glazen en wijnkoeler / wijnboek staat tof om naar te kijken en te gebruiken als je een gezellige borrel thuis hebt.

Aantal 6 stuks :
2 x zwarte wandrekken
2 x zwarte magnetische boekenplanken Large
2 x zwarte magnetische wandplanken Large

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies