Magneetatelier – kleurencollectie

In ons magneetatelier ontwerpen en produceren wij unieke magneetproducten voor thuis of op kantoor. In vele beschrijfbare kleuren of interieurdesigns. Supersterk magnetisch en van hoge kwaliteit om echt creatieve wanden van te maken.

kleur_samples_beschrijfbaar_magneetbord

Magneet krijtborden en whiteboarden

We hebben een uitgebreide collectie beschrijfbare kleuren waar je uit kunt kiezen.

Met de collectie krijtstiften en whiteboardmarkers van Edding kun je alle beschrijfbare magneetborden beschrijven. Makkelijk en perfect schoon met onze cleanerspray.

Interieurdesigns

Naast de beschrijfbare collectie hebben we ook speciale interieurdesigns geselecteerd. Designs passend in veel interieurs, waardoor je magneetbord of magneetwand perfect matcht in je ruimte thuis of op kantoor.

De designs zijn niet direct beschrijfbaar, maar met magnetische post-its kun je er wel notities op maken.Bordmateriaal beschrijfbaar

Verschil krijtbord en whiteboard

We krijgen regelmatig de vraag wat het verschil is tussen onze magnetische krijtborden en de whiteboarden.

Magnetische krijtborden – mat/zijdeglans – minder gevoelig voor krassen en vlekken. Geen stoffig geverfd krijtbord. Perfect schoon te houden door de speciale finish.
Ook geschikt voor in de keuken met vet en vlekken. Er zit een klein reliëf in, zodat de krijtstiften, waskrijt en whiteboardmarkers goed werken.

Magnetische whiteboarden – hoogglans – gevoelig voor krassen en vlekken. Geschikt voor alle stiften en waskrijt uit onze collectie.

De magneetwerking is van beide producten hetzelfde. Supersterke magneetwerking.

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies