Magnetisch stylen – in de woonkamer

Hoe kun je magnetisch stylen in de woonkamer? Er zijn vaak lege en kale muren in de woonkamer of eetkamer waar ons magnetisch styling concept perfect uit te voeren is op de wanden. Grote voordeel is dat je steeds opnieuw de muur kan stylen, zonder boren. Lees meer over de mogelijkheden en laat je inspireren.

ben je eigen stylist – in de woonkamer

Mock up woonkamer vintage goud 2400x1600-2

Magnetisch stylen – kale muur achter de bank

In de woonkamer achter de bank kun je met een magnetische ondergrond alle kanten uit.

Magnetische beschrijfbare of design ondergrond
Je kunt kiezen voor functionele en decoratieve/design wanden, bijvoorbeeld een grote muur in een hippe kleur die past in je interieur. Het alternatief voor het gebruik van magneetverf. Hang hier boekenplanken, wandplanken, bakjes, lampen en meer op. Alles magnetisch uiteraard, zodat je steeds opnieuw de wand kunt stylen waar je zin in hebt. Maximaal flexibel. Check onze magnetische accessoires.

De ondergrond kun je maken met onze magneetborden of magneetbehang. Met de krijtstiften en waskrijt kun je volop creatief zijn met leuke tekeningen, teksten of het maken van een planning. Met een natte doek met cleanerspray is het er ook zo weer af en kan je kind weer opnieuw beginnen.

Streeploos schoon
De kwaliteit van onze beschrijfbare krijtborden is heel hoog, waardoor je echt streeploos kunt schoonmaken. Voor sommige kleuren krijtstiften is wat meer poetsen om de inkt helemaal van het magneetbord te verwijderen.

Moodboard met kunst
Een ander idee is om met veel leuke magneten een moodboard te maken met kunst, kaarten, bloemetjes en andere verzamel items. Bekijk alle magneten.

magneetbord_oudzwart_detail

Magnetisch stylen – bij de eettafel

Kies je kleur of design uit onze collectie en style met onze collectie magnetische accessoires. Inspiraties aan de muur, persoonlijke kunst, accessoires en meer bewaar je op de magnetische wandplanken. Creeer steeds weer je eigen en nieuwe style. Lekker veranderen!

Magnetische wandplank goud large styling 2
Magnetische wandplank zwart large woonkamer

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies