Unieke woonproducten uit eigen atelier

Maatwerk voor bedrijven

Ben je een bedrijf of interieurstylist en heb je wensen voor maatwerk magnetische en beschrijfbare muren om te brainstormen, plan-activiteitenborden of XL magneetwanden op kantoor? 

Dan zijn onze maatwerk magneet krijt- en whiteboardewanden een perfecte oplossing. In iedere maat te bestellen, in iedere kleur, met eigen maatwerk print of eigen ontworpen magneten. We denken met je mee over maximale flexibiliteit met de magneetwanden. We hebben een speciaal ophangsysteem ontworpen, waarmee je de wanden ook makkelijk kunt verhuizen. Andere ophangsystemen of flexibele tussenmuurtjes van magneetborden verzorgen we ook in ons atelier.

Wij helpen met kwalitatieve en vooral praktische materialen voor slimme oplossingen die er ook nog eens stijlvol uitzien. Bijvoorbeeld geen geeltjes of papier meer op de muur!

Kortingen voor hogere oplage!
Voor bedrijven kunnen we ook interessante offertes maken voor meerdere stuks magneet krijt of whiteboarden. Met of zonder lijst.

Contact
Neem contact met ons op om te brainstormen, een offerte op te vragen of om meer informatie te ontvangen. Via mail, telefoon of via onderstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Telefoon :033-2010600
Contactpersoon: Suus van Ravenhorst
Email:  info@kamer26.nl

Of heb je stylingopdrachten met loungehoeken?

Wij hebben een geheel eigen unieke lijn met matraskussens ontwikkeld die in verschillende stoffen en veel keuze uit formaten leverbaar zijn. Voor hotels en restaurants die een unieke uitstraling willen creëren een perfecte combinatie. Voor grotere oplage matraskussens maken we een offerte op maat.

TIP! Als interieurstylist ontvang je bij ons een leuke inkoopkorting!

ONZE KLANTEN

logo_bedrijven

STEL JE VRAAG

Bedrijfsnaam:

Naam:

E-mail adres:

Telefoon:

Onderwerp:

Je bericht/offerte-aanvraag:


Bijlagen (optioneel)