Maatwerk wandoplossingen – zakelijk

Bedrijfsprojecten op maat

Heb je een wand op kantoor die je functioneel en/of stijlvol passend in de kantoorinrichting wilt hebben of ben je interieurstylist en heb je wensen voor maatwerk magnetische en beschrijfbare muren om te brainstormen of plannen op kantoor? Of wil je hulp bij de inrichting van je (nieuwe) kantoor?

We helpen je graag verder en denken graag met je mee!

Maatwerk magneetwanden

Een perfecte oplossing voor kantoor en horeca . In iedere maat te bestellen, in iedere kleur, met eigen maatwerk print of eigen ontworpen magneten. We denken met je mee over maximale flexibiliteit met de magneetwanden. We hebben een speciaal ophangsysteem ontworpen, waarmee je de wanden ook makkelijk kunt verhuizen. Andere ophangsystemen of flexibele tussenmuurtjes van magneetborden verzorgen we ook in ons atelier.

Wij helpen met kwalitatieve en vooral praktische materialen voor slimme oplossingen die er ook nog eens stijlvol uitzien. Bijvoorbeeld geen geeltjes of papier meer op de muur! We maken scrummen en projectplannen leuker en makkelijker.

interieurontwerp voor kantoor

Wil je met ons brainstormen wat we voor je jullie kantoor kunnen ontwikkelen? Van 3D ontwerp, moodboards voor sfeer en style impressies, coördinatie en realisatie van meubels, lampen en de afstyling. We hebben het allemaal in huis!


Onze klanten

logo bedrijven

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies