WIJ REALISEREN OOK BEDRIJFSPROJECTEN OP MAAT

interieurontwerp contact
planborden op maat
great place to work

Heb je een leuk project of ben je interieurstylist en heb je wensen voor maatwerk magnetische en beschrijfbare muren om te brainstormen, plan-activiteitenborden of XL magneetwanden op kantoor? Of wil je hulp bij de inrichting van je (nieuwe) kantoor? Of zoek je krijt-ontwerp op de muur?

We helpen je graag verder en denken graag met je mee!

Neem contact met ons op om te brainstormen, een offerte op te vragen of om meer informatie te ontvangen. Via mail, telefoon of via onderstaand contactformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoon : 06-28169685
Contactpersoon: Suus van Ravenhorst
Email:  info@kamer26.nl

Maatwerk  magneet  krijt- en whiteboardwanden

Een perfecte oplossing voor kantoor en horeca . In iedere maat te bestellen, in iedere kleur, met eigen maatwerk print of eigen ontworpen magneten. We denken met je mee over maximale flexibiliteit met de magneetwanden. We hebben een speciaal ophangsysteem ontworpen, waarmee je de wanden ook makkelijk kunt verhuizen. Andere ophangsystemen of flexibele tussenmuurtjes van magneetborden verzorgen we ook in ons atelier.

Wij helpen met kwalitatieve en vooral praktische materialen voor slimme oplossingen die er ook nog eens stijlvol uitzien. Bijvoorbeeld geen geeltjes of papier meer op de muur! We maken scrummen en projectplannen leuker en makkelijker.

Spannend  interieurontwerp  voor   kantoor

Wil je met ons brainstormen wat we voor je jullie kantoor kunnen ontwikkelen?  Van 3D ontwerp, moodboards voor sfeer en style impressies, coördinatie en realisatie van meubels, lampen en de afstyling. We hebben het allemaal in huis!

Stylingopdrachten   met  loungehoeken?

Wij hebben een geheel eigen unieke lijn met matraskussens ontwikkeld die in verschillende stoffen en veel keuze uit formaten leverbaar zijn. Voor hotels en restaurants die een unieke uitstraling willen creëren een perfecte combinatie. Voor grotere oplage matraskussens maken we een offerte op maat.

TIP! Als interieurstylist ontvang je bij ons een leuke inkoopkorting!

ONZE KLANTEN

logo bedrijven

Neem  contact  met  ons  op!

  Bedrijfsnaam:

  Naam:

  E-mail adres:

  Telefoon:

  Onderwerp:

  Je bericht/offerte-aanvraag:


  Bijlagen (optioneel)