Illustraties, krijtart en ontwerp

krijtbord art ingang

Ontwerp krijtbord tekeningen

Of je nu een hele wand met krijtbord tekeningen wilt versieren of een klein gedeelte, we maken het allemaal. Van kleine illustraties voor magneten tot XXL wanden voorzien van krijtbord-ontwerp. In alle kleuren en stylen maken onze ontwerpers op maat wat je wilt.

Met ons complete aanbod van materialen als magneet krijtborden, magneten etc en het krijtontwerp , maken we echt iets unieks voor horeca, kantoor, onderwijs of thuis.

Maatwerk illustraties voor bedrijven!

Krijtbord murals
Een planbord of een moodboard wordt een echt en unieke eyecatcher door het gebruik van materialen en de vormgeving. Je kunt ervoor kiezen om eigen bedrijfsteksten en illustraties te gebruiken. We werken regelmatig met krijtbord-art om de walls te decoreren in geheel eigen stijl die anders zijn dan dat we vaak zien in kantoren.

Krijtbord tekening als kunst
Een krijtbord tekening kan ook onderdeel zijn van een ‘kunst’ project in de kantine/restaurant.

Werkwijze
De ontwerpen voor de krijtbord tekeningen worden eerst geschetst en daarna uitgewerkt voor productie. Dat kan op locatie of digitaal. Als je veel wilt wisselen met de content, dan is het handig om de krijtbord tekeningen ter plekke aan te brengen. Dat doen we met echt krijt of krijtstift. Het kan ook heel leuk zijn bij een (workshop) activiteit die je wilt plannen met de medewerkers, kinderen, ouders of klanten.

Het kan ook zijn dat wij alleen het krijtbord-ontwerp maken op een eigen krijtondergrond. Meestal is dat een geverfde zwarte krijtwand. Dat is ook geen probleem!

Hippe murals handgemaakt met krijt! Alles op maat ontworpen en uitgevoerd. Met de hand of digitaal.

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies