Magnetisch design & productie uit eigen atelier!

Krijtbord-art

krijtbord-art
alt

MAATWERK KRIJTBORD-KUNST VOOR BEDRIJVEN!

Krijtbord tekening
Een planbord of een moodboard wordt een echt en unieke eye catcher door het gebruik van materialen en de vormgeving. Je kunt ervoor kiezen om bijzondere teksten en illustraties te gebruiken. We werken regelmatig met krijtbord-art om de walls (of fame) te decoreren in geheel eigen stijl die anders zijn dan dat we vaak zien in kantoren.

Ontwerp krijtbord tekeningen
Of je nu een hele wand met krijtbord tekeningen wilt versieren of een klein gedeelte, we maken het allemaal. Met ons aanbod van materiaal als magneet-krijtborden en de krijtbord tekening ontwerpen , maken we echt iets unieks voor horeca, kantoor, onderwijs of thuis.

Werkwijze
De ontwerpen voor de krijtbord tekeningen worden eerst geschetst en daarna uitgewerkt voor productie. Als je veel wilt wisselen met de content, dan is het handig om de krijtbord tekeningen ter plekke aan te brengen. Dat doen we met echt krijt of krijtstift. Het kan ook heel leuk zijn bij een (workshop) activiteit die je wilt plannen met de medewerkers, kinderen, ouders of klanten.

Het kan ook zijn dat wij alleen de krijtbord-art maken op een eigen krijtondergrond. Dan is het wel handig om te weten wat de ondergrond is om te kunnen werken.

Krijtbord tekening als kunst
Een krijtbord tekening kan ook onderdeel zijn van een ‘kunst’ project in de kantine/restaurant. Want daar kan vaak wel wat meer sfeer in!