Krijtbord – binnen

(1 klantbeoordeling)

79,00

Add to Cart

magneetkrijtbord zwart
Krijtbord - binnen 79,00
Formaat
Kleur
Offwhite
Wit
Zwart
Donkergrijs
Groengrijs
Lichtgrijs
Olijfgroen
Denim
Heartwood
Goud
Oudzwart (staallook)
Verwijder selectie
Zwarte schroeven
Zijgrip montage
Afdekkap
Geen
zijgrip zwart
Zijgrip montage - zwart (+€19,50) - Je bevestigt de houders aan de zijkant van het bord. Zonder gaten. Je klemt het bord erin. Mooi en eenvoudig. Niet voor buiten.
Afstandhouder + kapje - 4 stuks (€24,50) - Er komen gaten in het bord. De afdekkap maakt het mooi af. Het paneel hangt ca 0,5 cm van de muur. Niet voor buiten.
Afdekkap RVS
Afdekkap Zwart
Afdekkap Goud
Geen bevestiging / Zelf verlijmen kan natuurlijk ook. Zorg voor een goede montage kit en een gladde muur.
Zwarte schroeven- 4x (+15,00). Er worden 4 gaten geleverd in het paneel. Geen afstandhouders. Geschikt voor buiten.

Unieke collectie krijtborden. Gemaakt in eigen atelier.

Beschrijfbaar
Icon_beschrijfbaar Goed beschrijfbaar (en weer schoon!)   ✓ met onze krijtstiften en waskrijt ✓ schoonmaken: met vochtige doek/cleanerspray Tip ✓ stiften van andere merken kunnen agressieve vloeistof bevatten. Onze stiften zijn uitgebreid getest in ons atelier ✓ gewoon bordkrijt kan de beschrijfbare toplaag beschadigen
Snelle montage
Icon_montage De krijtborden zijn heel eenvoudig te monteren   ✓ handig met gaten en mooi ophangsysteem ✓ of zonder gaten met zwarte zijgrip ✓ verlijmen direct op de muur is ook mogelijk
Milieuvriendelijk
Icon_duurzaam Milieuvriendelijk en 100% recyclebaar!   ✓ milieuvriendelijk: de magneetborden zijn o.a. van 100% recyclebare polytheen en PVC-vrij en daarmee extra duurzaam. Perfect geschikt als achterwand/spatwand in de keuken bij warmte en water ✓ kwaliteit: door persoonlijke aandacht en kwaliteitscontroles zorgen we voor hoge kwaliteit grondstoffen en eindproducten

Bezorging gratis vanaf €50 in NL
Bestel gratis kleursamples
magneetkrijtbord zwart
Krijtbord – binnen
79,00
Kunnen we je helpen?

Krijtbord voor binnen. Eindeloos schrijven en tekenen!

Gebruik een krijtbord binnen om leuke tekeningen op te maken! Gaaf als strook in de keuken, werkkamer of kinderkamer. Of in de horeca! Door meerdere panelen naast elkaar te hangen, maak je eenvoudig een hele krijt muur! Gemaakt van krijtborden (3 mm dik) met matte toplaag. Uniek!

We kunnen de krijtborden voor binnen ook op maat produceren. Bestel hier >>

Materiaal
Krijtbord stevig hoogwaardig materiaal (3 mm dik), zijkant is zwart, matte/zijdeglans uitstraling en de toplaag heeft een speciale krijtlaag. Voor binnengebruik.

Schoonmaken
De krijtborden zijn heel goed schoon te houden met vochtige doek en/of cleanerspray.

Beschrijfbaar
Beschrijfbaar met waskrijt of krijtstiften
Niet met bordkrijt. Ook whiteboardmarkers werken op onze krijtondergrond (op de lichte kleuren werken de standaard kleuren whiteboardmarkers goed).

Kleuren
Je kunt kiezen uit diverse kleuren.

Formaat
60×100 cm
60×150 cm (exacte formaat kan variëren tussen 149 cm – 150 cm)

Bevestiging met zijgrip: Je kunt het krijtbord monteren met zijgrip montage. Met de zijgrips komt het krijtbord circa 1 cm van de muur te hangen.

Bevestiging met High tack montagekit: Je kunt het krijtbord ook rechtstreeks op de muur plakken. Voor de stevigheid adviseren we je om te werken met een hoogwaardige en professionele constructie- en montagelijm met een hoge kleefkracht. Plak een krijtbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is! TIP: Montagelijm van Den Braver/Zwaluw High Tack. Online te bestellen bij Kitcentrum.

Product specificaties

Formaat

,

Kleur

, , , , , , , , , , ,

Materiaal

,

Schrijven

, ,

Schoonmaken

Wet wipe met cleanerspray

1 beoordeling voor Krijtbord – binnen

  1. Jos P. (geverifieerde eigenaar)

    Recent een prachtig krijtbord gehad voor in de gym met een handige set krijtstiften. Het bord ziet er niet alleen strak uit, maar is ook nog lichter dan een gemiddeld bord. Een viertal kleine gaten en hij hangt. Met de diverse kleuren krijtstiften kun je eenvoudig de aantekeningen visualiseren. Heel blij mee! Daarbij kan je dit bord vlekvrij uitvegen middels een beetje water op een natte doek (geen aceton of alcohol nodig)!

    Nog iedere dag helpt dit bord mij motiveren om te trainen en consequent te trainen! Does the Job!

Een beoordeling toevoegen