Unieke woonproducten uit eigen atelier
Family weekplanning MAGNETISCH zwart (32)

125,00

Family weekplanning MAGNETISCH zwart (32)

125,00

Een weekplanner voor 4 gezinsleden. Heb je meerdere gezinsleden? Te gebruiken op een magnetische ondergrond. Niet op een muur. Totaal 32 stuks. De weekdagen ma-zo en to do staan al op de bordjes.

Kleur: zwart

Niet op voorraad? Combineer zelf deze weekplanner voor het hele gezin met losse producten:
Maandag-zondag & to do: Weekplanner magneet MAGNETISCH zwart (8)
Blanco magneetbordjes: Magneetbordjes MAGNETISCH AANVULLING zwart (set van 4 stuks)

Lees meer over dit product

Voor 14:00 uur besteld morgen in huis

SKU: PL-1002 Categorieën: , Tags: , ,

UNIEK! Kleine magnetische krijtbordstickers op de muur in de keuken, toilet of hal. Multifunctioneel voor het maken van je eigen family weekplanning magnetisch zwart!

Voor gezinnen met 4 personen! Heb je 3 gezinsleden, dan kun je de andere vakjes gebruiken voor to do’s of tekeningen/kaarten.

Het materiaal is een magneet, je kunt deze magneetbordjes gebruiken op een magneetbord of andere magneet ondergrond. Niet te gebruiken op de muur.

PER SET VAN 32 STUKS

Materiaal
Magneetmateriaal. De magneet-krijtbordjes hebben een beschrijfbare oppervlakte en zijn te gebruiken als magneetbord. Je magneet ze op een magnetische ondergrond. Beschrijfbaar met krijtstift en gewone krijtjes.

Kleuren
Standaard kleur: zwart

Beschrijfbaar
Met krijtstiften. Of met krijtjes. Het schoonmaken van de krijt-magneetbordstickers kan met een vochtige doek. We adviseren het gebruik van een spraycleaner (0.5 liter met spray) voor het schoonmaken van de krijtstiften.

Magneten
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. Plak je de stickers op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magnetische producten die we aanbieden.

Formaat
15 x 18 cm.
Je gebruikt voor een gehele family weekplanning 8 magneetbordjes per rij. Op de eerste magneet je een foto of gebruik je het to do bordje. De weekdagen ma-zo- to do staan al op de magneetbordjes. Rest van de magneetbordjes zijn blanco, totaal 32 stuks.

 

Extra informatie

Formaat

Kleur

Materiaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Family weekplanning MAGNETISCH zwart (32)” te beoordelen