Kleurstalen ALLE MAGNEETPRODUCTEN

0,00

Kleurstalen ALLE MAGNEETPRODUCTEN

0,00

Bestel een staal uit ons kleurenprogramma om ons materiaal van de borden/behang en de kleur te testen voordat je een bestelling plaatst.

Je ontvangt de toplaag van onze magneet krijtborden of whiteboarden om de kleur en beschrijfbaarheid te controleren. Onze magneet krijtborden hebben een zeer sterke magneetwerking waar alle magneten op blijven kleven. Het materiaal is 3 mm dik en heeft een zwarte zijkant.

Van ons magneet krijtbordbehang of whiteboardbehang ontvang je een stukje materiaal om de kleur en beschrijfbaarheid te controleren. Je kunt hiermee ook de magnetische werking testen met je eigen magneten.

Wil je meerdere kleuren ontvangen? Je kunt eenvoudig per kleur de kleurstalen in je boodschappentas plaatsen en bestellen.

 

Voor 14:00 uur besteld morgen in huis


Kies je materiaal *


Kies je kleur *
Klik op een kleur om deze te selecteren (standaard is zwart)

Kies je kleur


Beschrijving

Met onze kleurstalen weet je precies wat je krijgt

Het is niet altijd eenvoudig om te zien of een kleur past bij je interieur. Bij Atelier Kamer26 bestel je eenvoudig eerst een gratis staal uit ons uitgebreide kleurenprogramma. Als je zeker weet dat de kleur goed is bestel je pas. Ook van het materiaal kun je een staal krijgen. Dan weet je wat de uitstraling is en hoe het werkt met bijvoorbeeld plakken op de muur of de magneetkracht en de beschrijfbaarheid.

Zeker voor maatwerk is een staal aanvragen handig, omdat maatwerk niet geretourneerd kan worden.

Je ontvangt kleine stukjes van het materiaal dat je aanvraagt.

Wil je meerdere kleuren ontvangen? Selecteer dan steeds opnieuw de kleur naar keuze in de boodschappentas.

Extra informatie

Kleur

, , , , , , , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kleurstalen ALLE MAGNEETPRODUCTEN” te beoordelen