Winkelwagen

Magneet-krijtborden

MAGNETISCHE KRIJTBORDEN VOOR MOODBOARD, PLANNING OF TO DO’S.

60 x 80 cm: Van € 95,-

           Voor € 85,-

Geen gedoe met magneet/krijtverf!

Supersterke magneetwerking

Schrijven met krijtstiften en krijtjes

Unieke productie in eigen atelier!

magneetbord polaroid

MOODBOARD POLAROIDS!

magneetbord keuken

BOODSCHAPPEN KEUKEN!

magneetbord kinderkamer

TEKENINGEN KIDS!

Magneten, schrijven, schoonmaken

De magneetwerking is supersterk van het magneetbord. Zelfs de zwakke magneten blijven erop zitten. Je schrijft of tekent met krijtstift (populair om netjes teksten op je krijtbord te krijgen) of met krijtjes. In verschillende kleuren! Schoonmaken doe je met een vochtige doek of cleanerspray voor langdurig onderhoud.

Bevestiging

Geen zin meer in dat geknoei met magneet- en krijtverf? Kies dan voor magneet-krijtborden die je direct kunt bevestigen. Met schroeven of verlijming op de muur. Wij produceren in eigen atelier unieke en met mooie kwaliteit magneetborden van 3 mm dik. We leveren ze compleet met ophanging of met luxe bevestigingssets RVS en afstandhouders.

Maatwerk

We leveren ook maatwerk formaten magneet- en krijtborden. Voor thuis, op kantoor, in de horeca of in het onderwijs. Vanaf 40×60 cm t/m 10 meter lang. We maken graag een offerte op maat. Stuur ons een email (info@kamer26.nl) of bel onze klantenservice (033-2010600) om met je mee te denken.

Ook van die gave teksten en tekeningen op je wand? Wij maken ook krijtbord-art voor bedrijven en horeca. Neem contact met ons op! We kunnen op maat alle krijtbord art tekeningen voor je maken. Bel of mail ons voor meer informatie.

Kleuren

Onze magneet- en krijtborden zijn uniek door de vele kleuren die we leveren. Van zwart, donkergrijs, muisgrijs en oude style zwart tot roze, camouflage groen en aqua blauw. Handig als de magneetborden in de kleuren van het bedrijfslogo moeten passen of in de kleurthema’s van het kantoor. Ook als je van kleur geniet in je huis. Uniek bij Atelier Kamer26!

HAPPY CUSTOMERS!

Even gluren bij onze klanten. Leuke ideeën met onze producten in verschillende omgevingen!

Tips

Handige en creatieve tips voor het gebruik van de magneetborden. Get impressed!

1.   Weekplanning maken met magneten en magneet-labels.
Maximaal flexibel in het plannen en wijzigen. Per set van 8 stuks in muisgrijs, zwart en wit whiteboard.

2.   Magneetbakje ontworpen met fijn hout 
Het oog wil ook wat. Om je stiften, magneten en cleanerspray in op te bergen. Aan je magneetbord natuurlijk, lekker bij de hand.

3.   Inspiratie: moodboard fotowall 
Hoe gaaf is het om je eigen fotowall te maken die er superstrak uitziet in je huis of kantoor? De basis is een magneetbord in een van onze kleuren (of in zwart, donkergrijs, muisgrijs). Met de magneten zelfmaken heb je heel snel je eigen polaroids gemaakt. Maak een moodboard dat gezien mag worden!