Winkelwagen

Onze materialen

Kamer 26 maakt alle producten homemade en gebruikt hierbij kwalitatieve producten voor magneten, krijten en prikken. We selecteren dan ook alleen producten die voldoen aan onze kwaliteitseisen: decoratief en praktisch in het gebruik.

Naast kwalitatieve producten willen we graag ook online een persoonlijke service geven en besteden we veel aandacht aan de verpakking van onze producten. Je bestelling is voor ons als een kadootje en zo willen we deze ook bij je afleveren.

persoonlijke service
kadootje kamer26

Magneet- en krijtborden

magneetbord zwart lief
krijtbord art new
krijtbord new

Magneetwerking  – schrijven – bevestigen
De magneetborden worden gemaakt van speciaal magneetbord materiaal van 3 mm dik. De zijkant is zwart. Deze wordt voorzien van een dikke laag om op te schrijven in iedere gewenste kleur. De magneetborden zijn stevig en hebben maximale magneetkracht. Zelfs minder krachtige magneten houden op deze magneetborden.
We leveren de borden standaard met gaatjes op de hoeken en schroeven voor een directe bevestiging op je muur. Je kunt ook kiezen om het bord rechtstreeks op je muur te verlijmen met dubbelzijdig tape en je kunt zelf wat kit toevoegen. Of je kiest voor de optie om het magneetbord in een steigerhouten of underlayment lijst op te hangen.
Krijt/krijtstift is er met een vochtige doek zo af te halen. Dit resultaat is niet bereiken met krijtverf en/of magneetverf!

We maken naast gekleurde magneet-krijt-whiteboarden ook planborden voor de week of maand! We hebben een standaard collectie en maatwerk is ook mogelijk vanaf 2 m2 materiaal.

Krijtbordmateriaal

montage zijgrip wit
keuken krijtbord zwart
magneetbordstickers krijten kleur
magneet krijtwand maatwerk

Magneet- krijtbord-whiteboardstickers (zelfklevend)

Je kunt ook een beschrijfbare magneet krijt-whiteboardwand maken met stickers. Deze hebben een iets mindere magneetwerking dan de magneetborden. Voordeel hiervan is dat je deze stickers makkelijk opplakt op een gladde (gestucte) muur of op een andere ondergrond. Je kunt er eenvoudig stopcontacten of hoekjes uitsnijden, zodat je een muurvullende magneet-krijtwand kunt maken. De magneetstickers zijn schoon te maken met een vochtig doekje. Pas wel op met vetvlekken. In de keuken adviseren we je om gebruik te maken van de magneet- en krijtstickers. Hier is de toplaag een speciale laminaatlaag, die goed beschermd tegen water en vuil. De afstand tot de kookplaat adviseren we op minimaal 10-20 cm ivm de warmte.
De magneet krijt-whiteboardstickers zijn te beschrijven. De whiteboardstickers met whiteboardmarkers en krijtstift. De krijtbordstickers (mat) met krijt en krijtstiften.

Magneetwerking

Onze magneetproducten die we leveren zijn goed magnetisch en kunnen met vele magneten op gewerkt worden. Koelkastmagneten met zeer zwakke werking kunnen er wel op, maar houden dan geen postkaart meer.

Whiteboarden (magnetisch en beschrijfbaar)
Whiteboarden hebben we ook in 20 kleuren, die je kunt beschrijven met whiteboardmarkers en met onze krijtstiften. Ze hebben een glans uiterlijk. Ze zijn leverbaar in whiteboarden en whiteboardsticker. Met en zonder magneetwerking en met steigerhouten lijst. Nieuw zijn de lijsten gemaakt van underlayment.

Verwijderen
Er kunnen bij het verwijderen van magneet-krijt-whiteboardstickers die rechtstreeks op de muur geplakt zijn, soms restjes sticker achterblijven. Warm maken d.m.v. een fohn en stickerverwijderaar helpen je de muur schoon te maken. Het kan zijn dat er stukjes latex meekomen.

Kleuren
We hebben ca 19 kleuren in de collectie. Veel keuze magneet- krijt- whiteboarden en stickers.

kleurenoverzicht

Kleurstaaltjes
Wil je eerst het materiaal en de kleur zien voordat je bestelt? Geen probleem, wij sturen je een kleurstaaltje toe. Ook van de stoffen voor onze lounge matraskussens!

kleurenstaal

Magneten Homemade!

Onze magneten hebben allemaal een flinke magneetkracht om op veel magneetborden te werken, ook als je er een stevig papier tussen klemt. Succes gegarandeerd.
Ze worden gemaakt van boomstam, underlayment, sloophout, gehaakte materialen en recycled items.

hout nummers
magneten libelle
hout met beeld

Prikborden

prikbord steigerhout magneten

We hebben verschillende prikborden in de collectie. Gemaakt van steigerhout, pallethout of van speciaal prikbordmateriaal of vilt op mooi underlayment. Naast de prikborden, hebben we ook een eigen collectie punaises van recyclede materialen.

prikbord grijs detail

Steigerhout

prikbord sloophout rechthoek
steigerhouten planken los
Ons sloophout of steigerhout is altijd van oud hout, doorleefd, vergrijsd, soms met kleine spijkergaatjes, scheuren. Elk exemplaar is uniek, geen een is hetzelfde.
Het underlayment is A kwaliteit met weinig noesten en vrij rustige uitstraling. Mooi blank, strak hout.

Krijtstiften

Met krijtstiften kun je eenvoudig krijten op de decoratieve krijtbord stickers van Kamer 26.
Je hebt keuze uit de kleuren: wit, roze, rood, paars, blauw, zilver en fluor groen, geel en oranje. Je kunt er mooi mee schrijven of tekenen en snel weer afnemen met een natte doek. We verkopen ook speciale cleanerspray, waarmee je na gebruik de zweem van de krijt- en magneetborden kan halen.

Voor gebruik moet je de punt krachtig indrukken op een papier, net zolang tot de inkt eruit komt.

Let op! Op geverfde krijtborden kun je geen krijtstiften gebruiken. Deze laten op geverfde krijtborden sporen achter. De inkt dringt in het poreuze materiaal. Wij leveren stickermaterialen die goed werken met krijtstiften en krijtjes. Mooi, makkelijk en goed schoon te houden. het wordt geen gevlekt bord aan de muur!

krijtstiften wit blauw roze rood zilver goud

TIP: op de magneet-krijtbordstickers en magneet-krijtborden kun je ook met een krijtje schrijven! Let er wel op dat het krijt geen scherpe kanten heeft waarmee je diepere groeven kunt maken in het bord. Net zoals bij geverfde borden kan krijt meer sporen (blijvend) achter laten. Met onze cleanerspray kun je het krijt redelijk tot goed verwijderen. We hebben naast krijtstiften ook krijtjes die geen stof achterlaten, helemaal handig! In assorti van kleuren of in het wit.