Magnetisch stylen – metamorfose kantoorwand

Van greenwall naar sprint planning op kantoor.

Ook op kantoor kun je magnetisch stylen. Maak een magneetwand, met formaat naar keuze, en kies steeds weer voor een andere look. Een greenwall maakt van je vergaderplek direct en sfeervolle en energiegevende ruimte om samen te komen. Moet het meer praktisch? Kies dan voor een (spint) planning op de beschrijfbare ondergrond.

Alles zonder steeds opnieuw gaten te boren…Magnetisch stylen dus! Lees meer over dit unieke concept!

Mock up Metamorfose C - vergaderruimte green wall XXL (1)

kantoorwand stylen

In dit kantoor hebben we 2 magneetborden zwart beschrijfbaar gebruikt van 60×150 cm, verticaal geplaatst. Totale afmeting is 150 cm x 120 cm.

Een switch op de kale saaie kantoormuur – greenwall versus een sprint planning. Met magnetische accessoires en je eigen groen creeer je eenvoudig een nieuwe look. Zo makkelijk is het wisselen van je kantoormuur geworden! Uiteraard kun je dezelfde ondergrond en dezelfde accessoires gebruiken als basis en steeds nieuwe thema’s en indelingen vinden. Wij proberen je steeds weer te inspireren voor zakelijk gebruik.

Op kantoor in alle ruimtes

Natuurlijk kun je een magneetwand ook maken in de ontvangstruimte, vergaderruimtes of werkplekkken. We blijven als mens toch veranderlijk? Dat kan met deze magnetische ondergronden en accessoires perfect! Geen boor en gedoe nodig!

Greenwall styling

Voor de styling van deze wand hebben we 2 magnetische borden gebruikt in de kleur zwart en liggend bijna naadloos aan elkaar gemonteerd met ons magneet montagesysteem.

Op de wand hebben we magnetische wand en boekenplanken gebruikt om de hang en plantjes in pot op te zetten. Voor een XXL greenwall. Maak een mix van verschillend groen door en bij elkaar. Dat geeft een frisse look. Hang er ook een leuke magnetische bollamp bij om de wand fijn te verlichten.

Aantal 6 stuks :
2 x zwarte wandrekken
2 x zwarte magnetische boekenplanken Large
2 x zwarte magnetische wandplanken Large

Sprint planning planbord – brainstorm

Mock up Metamorfose C - vergaderruimte planning sprint (1)

Met andere magnetische accessoires maak je ook een geheel andere look, een planning bijvoorbeeld of een brainstorm bijvoorbeeld.

Benodigdheden:
Magnetische post its beschrijfbaar
Krijtstiften wit
Magneten
Magneetbakje hout
Weekplanstrips

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies