Magneet-schrijftips

Magneten

Onze magneet-krijt-whiteborden hebben een supersterke magneetkracht en kunnen worden gebruikt met verschillende magneten. De magneet-krijt-whiteboardstickers hebben een iets minder sterke magneetkracht, maar nog steeds goed werkbaar met magneten met magneetkracht van ca 2 kg. Koelkastmagneten kunnen soms een probleem geven op de stickers. Vooral wanneer de ondergrond een gladde kast, houten plaat is of een koelkast. Op latex muren houden de magneten op de stickers veelal beter. In onze collectie vind je vele verschillende magneten met bijna allemaal een sterke magneetkracht die op zowel de stickers als de magneetborden werken.

We hebben ook magneetlabels die wel blijven ‘plakken’, maar waar geen papier mee onder blijft zitten. Bij de magneten staat een icoon hoe sterk de magneet is. Wel zo handig om de juiste combinatie te maken met magneetbord of sticker en magneten!

Schrijven met krijtstiften

Op onze magneet-krijt- en whiteboarden kun je schrijven en tekenen met onze krijtstiften. Deze stiften zijn er in verschillende kleuren. Wit, roze, paars, blauw, rood, zilver, fluor oranje, fluor groen en fluor geel. Je maakt de borden weer schoon met een een vochtige doek en het bord is weer mooi schoon. Na langdurig gebruik adviseren we onze cleanerspray. Hiermee gaan hardnekkige vlekken veroorzaakt door de krijtstiften gemakkelijk weer weg. Bij nieuwe krijtstiften is het belangrijk dat je regelmatig de punt indrukt op een papier net zolang totdat er inkt uit komt. Dit moet soms een flink aantal keren. De stiften zijn eigenlijk nooit uitgedroogd. De magneet-krijtborden hebben een matte uitstraling.

De kleuren RAL 9010 en wit zijn alleen in whiteboard uitvoering te bestellen (glans). Let er op bij de lichte krijtborden dat er bij sommige kleuren krijtstiften (rood en blauw, zilver)  een zweem kan achterblijven. Met de cleanerspray is dit redelijk goed schoon te krijgen.

Let op! Op geverfde krijtborden kun je geen krijtstiften gebruiken. Deze laten op geverfde krijtborden sporen achter. De inkt dringt in het poreuze materiaal. Wij leveren stickermaterialen die goed werken met krijtstiften en krijtjes. Mooi, makkelijk en goed schoon te houden. het wordt geen gevlekt bord aan de muur!

krijtstiften
Waskrijt_purple_vrijstaand

Schrijven met krijtjes

De magneet-krijtborden kunnen ook beschreven worden met krijtjes.
Let op met krijtjes dat ze niet te scherp zijn en je daarmee de bovenzijde van het materiaal beschadigd. Net zoals bij geverfde borden kan krijt meer sporen (blijvend) achter laten. Met onze cleanerspray kun je het krijt redelijk tot goed verwijderen.In ons assortiment vind je de anti-dust krijtjes. Fijn dat het niet zo stoft.

Schrijven met whiteboardmarkers

Met whiteboardmarkers kun je op onze magneet-whiteboarden schrijven en tekenen. Met een vochtige doek haal je de whiteboardmarker er weer makkelijk af. Onze cleanerspray helpt voor langdurig onderhoud van het magneet-whiteboard. De magneet-whiteboarden hebben een glans uitstraling. We verkopen geen whiteboardmarkers, maar bij elke boekenhandel kun je deze stiften kopen.

markers_whiteboard

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies