Alternatieven voor magneet en krijtverf!

Een lege witte muur. Wat gaan we ermee doen? Je denkt snel aan magneet en krijtverf. Leuk voor de kinderen om te schrijven en tekenen. Handig om je boodschappen op kwijt te kunnen of een praktische week/maandplanner van te maken. Op naar de bouwmarkt!

Hier vind je magneetverf (39,95 per pot) en krijtverf (18,90 per pot). Voor een wand van 100×200 cm heb je ongeveer een pot (1 liter) per m2 nodig. Advies is minimaal 2 lagen krijtverf en 4 tot 5 lagen magneetverf om iets netjes op te schrijven en om fatsoenlijk met magneten te werken die er niet afvallen. In totaal heb je dan 8 potten magneetverf en 2 potten krijtverf nodig voor 2 m2.

Boodschappenlijst: 

Voor het maken van een magneet-krijtmuur 100×200 cm (2m2)

 •  Magneetverf
  8 potten (1 liter per m2) 4/5 lagen aanbrengen
  Kosten: € 319,60 euro
 • Krijtverf
  2 potten. 2-3 lagen aanbrengen
  Kosten: € 38 euroTotaal: 357,60 euro
 • Gereedschap als roller, afplaktape, terpentine, kwasten
 • Arbeid/tijd:
  totaal ca. 8 uur

  magneetverfHet resultaat na 8 uur werken!
  Veel strepen, geen glad resultaat, stoffig in gebruik met krijt en een matige magnetische werking. De leuke krijtstiften werken ook niet op deze geverfde borden. Veel werk en na zoveel potjes ook kostbaar!
  Wij hebben een mooie alternatieve oplossing voor dit probleem!

Geen geknoei met magneet-krijtverf! Met magneetproducten uit ons eigen atelier/ ons magneetlab waar we zelf ontwikkelen en produceren. Om een muurtje snel magnetisch en beschrijfbaar te maken hebben we 3 opties:
Magneet-krijtstickers in zwart, donkergrijs en veel andere leuke kleuren. Matte uitstraling. Beschrijfbaar met krijt en krijtstift.

Magneetbehang zelfklevend, geen behanglijm en gepruts. Lange stroken plak je moeiteloos op de muur.
Beschrijfbaar met krijtstift.

Magneet-whiteboardstickers in wit, zwart, donkergrijs en veel andere kleuren. Glans. Beschrijfbaar met whiteboardmarker en krijtstift.
Boodschappenlijstje voor een magneet-krijtstickers

 • Magneet-krijtsticker zwart 100×200 cm
  Kosten: € 195 euro
  In totaal: € 195 euro incl. verzending.
 • Arbeid/tijd:totaal ca. 30 minuten met 2 personen

Het resultaat? Een super strakke magnetische krijtwand. Voor een fijne prijs heb je 2 oplossingen in 1 en veel minder tijd.

magneetbehang_zwart-300x300

Magneten

De alternatieven voor magneet- en krijtverf zijn geschikt om te magneten en te krijten. Door de sterke magnetische laag kun je er met vele magneten op werken. Let op dat koelkastmagneten niet geschikt zijn. Zeker niet als je de sticker aanbrengt op een gladde ondergrond als een koelkast of deur. Bekijk hier onze collectie magneten!

Schoonmaken
Je maakt de sticker schoon door het gebruik van een vochtig doekje. Voor langer onderhoud raden wij onze cleanerspray aan.

TIP! Last van een stopcontact? Geen probleem met een stanleymes kun je de vorm er makkelijk uitsnijden.

Bekijk hier onze collectie magneet-krijtbordstickesmagneetbehang en magneet whiteboardstickers!

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies