Jaarplanners aan de muur

Basisonderwijs vernieuwd met stoere jaarplanners! Het basisonderwijs van nu ontwikkelt zich erg snel. Onderwijsmethoden, wijze van lesgeven en de style van de scholen lijken nu ook mee te bewegen in de mooie wereld van apple en ambachtelijk design. We willen voor onze kinderen het beste en zien ze graag in een inspirerende omgeving rondhuppelen. Gelukkig wordt er nu ook door mensen werkzaam binnen het basisonderwijs gezien dat dit echt van toegevoegde waarde is. Neem nou de communicatie tussen school-ouders en kinderen. Alles lijkt nu digitaal te gaan, en dat is knap handig. Maar als we als ouder op school komen is het ook heerlijk om snel te zien wat er op het programma staat, wie, waar en wanneer aanwezig is. Zo vergeet je als ouder ook minder snel als je je wilt intekenen voor een activiteit of mis je de oproepjes niet, die nu vaak op alle losse briefjes met tape aan de muur worden geplakt. Of de communicatie in het onderwijsteam met alle jaarplannen, hoe fijn is het als je snel kan zien wat er op de planning staat?

Jaar/activiteitenplanners op maat
Zo bedacht DOK12 in Amersfoort ook dat ze graag binnen het team een 42 weken overzicht aan de muur wilden hebben. Dit heeft een prachtige planner van maar liefst 6,50 meter opgeleverd. De Marke in Amersfoort is helemaal gevallen voor deze oplossing en daar maken we net een andere invulling voor. Lekker donkerpaars!
En ineens volgen meer scholen die in vernieuwing zitten. Verbouwing, andere of verbeterde koers. Het maakt niet uit, planners voor activiteiten in een school kunnen eigenlijk niet meer ontbreken.

Ook voor jou school of BSO/kinderdagverblijf?
Wij maken een heel eigentijds en eigenwijs ontwerp aan de hand van de wensen. Met stoere materialen als magneet- en krijtborden en prikborden, oud hout, stickers en boomstam maken we de muur tot een echte aandachtstrekker in style. Heb je belangstelling of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice pagina. We reageren direct! Laat ons je plannen weten!

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies