Activiteitenplanners!

Activiteiten plannen in het onderwijs/kinderdagverblijf/BSO of thuis! Met magneet- en krijtwanden, voorzien van hout, boomstam en leuke magneten bedenken we in alle kleuren en formaten de juiste toepassing voor een planningsvraag in de klas, schoolgebouw, kinderdagverblijf/BSO ruimte of thuis.

Onze ervaring is dat het werken met klokjes heel goed werkt voor kinderen die moeite hebben met plannen en tijdsindeling van de dag. Van magneten maken we leuke eyecatchers als klokjes en iconen voor de activiteiten. Met een overzicht van een week of zelfs 2 weken, help je je kind bij de structuur van de dag/week/maand. Met onze krijtstiften schrijf je netjes op de borden. Met een natte doek is het zo weer schoon en het bord blijft in gebruik netjes.

We kunnen heel veel kleuren maken, tot maar liefst 29 verschillende kleuren. Van fluor, metallic tot zwart, lavendel, roze en blauw. Voor iedere ruimte een toepassing.

activiteiten bzzonder planner_magneet_prikbord
Aanwezigheidsbord

krijtbord tuin basic

Alle ontwerpen zijn mogelijk, met een vlak voor het ophangen van tekeningen, kaarten, een andere indeling of een week-maand-jaarplanner voor school-ouders of voor het hele gezin thuis. Standaard hebben we een aantal ontwerpen in de collectie. Voor maatwerk stuur ons een bericht op onze klantenservice pagina. We reageren direct!

activiteitenplanner week kids  weekplanner
Weekplanner magneet-           Grote gezinsweekplanner met ruimte voor tekeningen
krijtbord kids    

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies