Krijtstift wit (2)

7,95

Verzending 1-3 werkdagen

Krijtstift wit small (2) 3
Krijtstift wit (2) 7,95

 

Makkelijk schrijven en tekenen op onze beschrijfbare magneetborden, zonder krijtresten.  

 

✔ Bestel gratis kleursamples
✔ Bezorging gratis > 50 euro
✔ Retourneren kan heel eenvoudig
Klantbeoordeling 9.2
Veilig betalen hoe jij wilt
Persoonlijk advies

Teken en schrijf zoveel je wilt met krijtstift wit.

Be creative!

Met krijtstift wit (2) schrijf je gemakkelijk op onze beschrijfbare magneetondergronden en krijtborden. De punt dikte is 2 mm. De krijtstiften wit worden per 2 stuks geleverd.

Let op! op poreuze krijtborden kunnen de krijtbord stiften een permanente afdruk blijven geven. Dit is meestal het geval bij geverfde krijtborden. Je kunt er wel op schrijven met krijtstift, maar het is niet meer te verwijderen.

Voor perfect uitwissen van krijtstift gebruik je onze cleanerspray in combinatie met een microvezel doekje of magnetische wisser.

De witte krijtstiften heb ik samen gekocht met een zwart magneetbord. De krijtstiften schrijven fijn en zijn goed zichtbaar op het zwarte magneetbord.

Krijtstift in gebruik nemen

De krijtstiften zijn te gebruiken op alle beschrijfbare magneetondergronden in onze collectie. Alle stiften zijn getest in ons atelier.

Schud de krijtstift goed voor gebruik. Houd de krijtstift verticaal op de ondergrond. Druk de punt in voor circa 30 seconden tot de punt gevuld is met inkt. De krijtstift is nu klaar voor gebruik!

Opberger voor krijtstiften

Houd krijtstiften bij de hand door ze op te bergen in een magneetbakje hout naturel. Dit bakje hang je met gemak aan de magneetondergrond en kun je steeds verplaatsen.

Ook in andere kleuren.

Product specificaties

Kleur

Schoonmaken

Wet wipe met cleanerspray