gezien bij vt wonen!

OP TV BIJ VT WONEN

Deze elementen zijn allemaal gebruikt >>>

magneetborden uit eigen atelier

Onze magneet krijtborden zijn van super sterk magnetisch materiaal waar je kunt kiezen uit een toplaag met de gewenste kleur.  De dikte van het materiaal is 3mm. De magneetborden zijn in verschillende standaard maten verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om maatwerk te bestellen bij ons. Bij VT Wonen in het programma “Weer verliefd op je huis” is een magneetbord gebruikt met de maat 90×180 cm. Te bestellen bij onze maatwerk magneetborden >>

Plannen, moodboards, doodles maken, boodschappenlijstjes, tekeningen ophangen… Het kan allemaal op de mooi gestylde magneetborden. 

Magnetische accessoires! Bij onze eigen collectie magneetborden in alle kleuren en formaten leveren we ook leuke magneten, magneetbakjes voor plantjes, stiften en meer. Leren banden om je magneetbord mee te versieren. Check het zelf!

Magneetwanden! Unieke magneetwanden nu verkrijgbaar in ons atelier! Maak een eigen magneetwand naar smaak met magnetische panelen. Maak formaten van 120×200 cm tot 400 x 60 cm! Bepaal zelf je formaat en wissel naar wens.

magneetbord_vt_wonen_play_360

360 tour

Bekijk de tour door het huis met de maatwerk oplossing van onze metaal look panelen op de ombouw van de haard. Een echt fraaie oplossng!

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies