Winkelwagen

VTWONEN

gezien op tv bij vtwonen
OP TV BIJ VT WONEN

COLLECTIE  Magneetborden
uit  eigen  atelier

Onze magneet krijtborden zijn van super sterk magnetisch materiaal waar je kunt kiezen uit een toplaag met de gewenste kleur.  De dikte van het materiaal is 3mm.
De magneetborden zijn in verschillende standaard maten verkrijgbaar. Ook is het mogelijk om maatwerk te bestellen bij ons. Bij VT Wonen in het programma “Weer verliefd op je huis” is een magneetbord gebruikt met de maat 90×180 cm. Te bestellen bij onze maatwerk magneetborden >>

Plannen, moodboards, doodles maken, boodschappenlijstjes, tekeningen ophangen… Het kan allemaal op de mooi gestylde magneetborden. 

Magnetische accessoires! Bij onze eigen collectie magneetborden in alle kleuren en formaten leveren we ook leuke magneten, magneetbakjes voor plantjes, stiften en meer. Leren banden om je magneetbord mee te versieren. Check het zelf!

magneetbord_bureau-1

NIEUW!  Magneetwanden

Unieke magneetwanden nu verkrijgbaar in ons atelier! Maak een eigen magneetwand naar smaak met magnetische panelen. Maak formaten van 120×200 cm tot 400 x 60 cm! Bepaal zelf je formaat en wissel naar wens.

Weer verliefd  op  j e  huis – aflevering  9
(MAGNEETPANELEN  OUD  ZWART / STAALLOOK)

360-TOUR >>>

magneetbord_vt_wonen_play_360