Magnetisch design & productie uit eigen atelier!

Plaktips

Voor het eenvoudig zelf plakken van Kamer 26 stickers

Voordat je begint

1. Zorg ervoor dat je de stickers direct uit de koker haalt! Stickers die langere tijd opgerold blijven staan, kunnen beschadigd raken.

2. De ondergrond waar je de stickers op wilt plakken moet glad zijn. Als de ondergrond geschilderd is, dient deze goed uitgehard te zijn. Structuurmuren zijn niet geschikt als ondergrond voor onze stickers.

Een raam of deur: schoonmaken en ontvetten, bijvoorbeeld met glasreiniger of alles-reiniger. De ondergrond moet droog zijn om te kunnen beginnen.
Muren moeten glad zijn (geen structuurverf, kalkverf of spachtelputz!) en liefst geschilderd met (afwasbare) latex of voorzien van glad behang.
Een muur die oneffen is, is niet geschikt om te beplakken! Plak je stickers dan op een dun plaatje van hout, metaal of anders.

Deur-weekdagen sticker
Een naam-weekdagensticker bestaat uit 3 lagen:
1. de drager van papier/rugpapier [hier staat de merknaam van de folie op]
2. de sticker zelf
3. een transparante papieren (transfer papier) laag over de sticker

Lees de plaktips muur-deur-weekdagenstickers.

Magneet-krijt-whiteboardstickers

Deze stickers breng je aan op de muur met een rakel. Het materiaal is vrij dik 1 mm en laat zich makkelijk plakken. Haal de achterzijde van de sticker af en plak van links naar rechts (of andersom) de sticker op de ondergrond. Strijk vlak met de geleverde rakel. Pas op dat je geen krassen maakt in het materiaal bij te hard drukken.

Lees de plaktips magneet-krijt-whiteboardstickers.