Krijtstiften

Met krijtstiften kun je eenvoudig krijten op de decoratieve magneet- krijtbord (en whiteboard) stickers van Kamer 26. Je hebt keuze uit de kleuren: wit, roze, rood, paars, blauw, zilver en fluor groen, geel en oranje. We verkopen ze per 2 stuks of in set van 8 krijtstiften.

Je kunt er mooi mee schrijven of tekenen en snel weer afnemen met een natte doek. We verkopen ook speciale cleanerspray, waarmee je na gebruik de zweem van de magneet-krijtborden kan halen.

Op onze whiteboardstickers kun je met alle kleuren krijtstift schrijven. Deze zijn heel goed te verwijderen met een vochtige doek. Ook whiteboardmarkers kun je op de magneet-whitebordstickers en de whiteboarden gebruiken. We verkopen deze niet, maar zijn bij iedere boekenhandel te verkrijgen.

De kleuren RAL 9010 en wit zijn alleen in whiteboard uitvoering te bestellen (glans). Let er op bij de lichte krijtborden dat er bij sommige kleuren krijtstiften (rood en blauw, zilver)  een zweem kan achterblijven. Met de cleanerspray is dit redelijk goed schoon te krijgen.

Let op! Op geverfde krijtborden kun je geen krijtstiften gebruiken. Deze laten op geverfde krijtborden sporen achter. De inkt dringt in het poreuze materiaal. Wij leveren stickermaterialen die goed werken met krijtstiften en krijtjes. Mooi, makkelijk en goed schoon te houden. het wordt geen gevlekt bord aan de muur!

krijtstiften_wit_blauw_roze_rood_zilver_goud

krijtstiften

krijtjes_antidust_200x200

TIP: op de magneet-krijtbordstickers en magneet-krijtborden kun je ook met een krijtje schrijven! Let er wel op dat het krijt geen scherpe kanten heeft waarmee je diepere groeven kunt maken in het bord. Net zoals bij geverfde borden kan krijt meer sporen (blijvend) achter laten. Met onze cleanerspray kun je het krijt redelijk tot goed verwijderen. We hebben naast krijtstiften ook krijtjes die geen stof achterlaten, helemaal handig! In assorti van kleuren of in het wit.