Aanbieding!

Magnetische krijtwand – 2 bordpanelen 60×100 zwart

(1 klantbeoordeling)

Oorspronkelijke prijs was: €258,00.Huidige prijs is: €206,40.

-20%

Verzending 1-3 werkdagen

magneetplaatjes (2)
Montage Systeem
zonder bevestiging
Geen
Blinde magneet montage (+€49,00) bestaande uit 8-10 vierkante magneetplaatjes (16 cm x 16 cm x 1,5 mm). Deze schroef je eenvoudig en snel op de muur. Klik je magneetborden erop en klaar! Montage instructie wordt meegeleverd.
Geen bevestiging / Zelf verlijmen kan natuurlijk ook. Zorg voor een goede montage kit en een gladde muur.
Totaal

Add to Cart

magnetische krijtwand zwart
Magnetische krijtwand - 2 bordpanelen 60x100 zwart 258,00 Oorspronkelijke prijs was: €258,00.206,40Huidige prijs is: €206,40.

Magneetwand krijtbord zwart is beschrijfbaar en bestaat uit 2 bordpanelen van 60×100 cm. Monteer horizontaal of verticaal. Exclusief getoonde accessoires. 

Bezorging gratis vanaf €50 in NL
Bestel gratis kleursamples
magnetische krijtwand zwart
Magnetische krijtwand – 2 bordpanelen 60×100 zwart
258,00 Oorspronkelijke prijs was: €258,00.206,40Huidige prijs is: €206,40.
Kunnen we je helpen?

een magneetwand creëren met 2 magnetische krijtborden

nu met 20% korting!

Create & style – Gebruik een magnetische krijtwand met 2 bordpanelen zwart om een grote beschrijfbare wand te maken met een zeer sterke magneetkracht. Jij bepaalt de indeling van de bordpanelen, zo maak je de krijtwand passend voor jouw kamer thuis of op kantoor. Style en beschrijf de krijtwand oneindig met onze magnetische accessoires en krijtstiften.

planbord kantoor 3

Planbord

Door twee beschrijfbare bordpanelen verticaal naast elkaar te plaatsen maak je één groot planbord. Ideaal om de weekplanning of projectplanning op bij te houden.

Voordelige magnetische krijtwand

Ik heb voor een nette prijs een hele mooie magnetische krijtwand in mijn kantoor. De krijtwand gebruik ik als planbord, zo heb ik de weekplanning en de projectvoortgang in het zicht. De magnetische accessoires zijn heel praktisch en makkelijk te verplaatsen op de magneetwand.

Bepaal zelf de indeling van je magneetwand

Een magneetwand met twee bordpanelen kun je op twee verschillende manieren aan elkaar, bijna naadloos ophangen. De bordpanelen kun je in de breedte of lengte naast elkaar te hangen. Beide bordpanelen hebben een afmeting van 60×100 cm. Uiteraard kun je ze ook los van elkaar ophangen.

Montage magneetwand 2 panelen 60x100cm hor_vert
Bordmateriaal beschrijfbaar

Materiaal en gebruik

De magnetische krijtwand is 3 mm dik en heeft een zeer sterke magnetische werking. Hierdoor kun je magnetische wandplanken en bakjes belasten met zwaardere spullen. De bordpanelen zijn afgewerkt met een beschrijfbare laag, zo kun je eindeloos schrijven met krijtstiften en waskrijt uit onze collectie. Schoonmaken doe je met een cleanerspray en microvezel doekje.

Blinde bevestiging

Met het magnetische montagesysteem, bestaande uit meerdere magneetplaatjes, bevestig je de bordpanelen onzichtbaar aan de muur. Bij deze manier van monteren steekt de krijtwand slechts 4,5 mm uit van de muur.

Magneetbord vastklikken groengrijs
Magnetische krijtwand bijna naadloos

Bijna naadloze aansluiting

Wanneer je de magnetische krijtwand met de magnetische montageset aan de muur bevestigd, sluiten de bordpanelen strak op elkaar aan. Dit zorgt voor een bijna naadloos resultaat.

In de woonkamer

Geef je woonkamer extra sfeer met een magnetische krijtwand. Ideaal om een gezellige leeshoek te maken met je favoriete boeken en planten. Hou je van afwisseling? Dan maak je in een handomdraai een nieuwe indeling met onze magnetische accessoires. Hiermee style je eindeloos en flexibel. Jij bent de stylist!

Mock-up-Metamorfose-B-woonkamer-green-wall-zwart-1

Kleurstalen aanvragen

Wil je eerst het bordmateriaal in het echt zien en eventueel de magneetwerking testen? Maak dan gebruik van onze gratis service om kleur -en materiaal stalen op te vragen. Zo kies jij het product dat het beste past bij jouw interieur!

VRAAG KLEURSTALEN AAN

Product specificaties

Formaat

Kleur

Aantal bordpanelen

2

Materiaal

Schrijven

, ,

Schoonmaken

Wet wipe met cleanerspray

Montage-opties

Verlijmen, Blinde montage (1,5 mm)

Accessoires

Niet inbegrepen

1 beoordeling voor Magnetische krijtwand – 2 bordpanelen 60×100 zwart

  1. Tonny Fontein

    Kamer26 maakt magneetborden van een super mooie kwaliteit met leuke accessoires. Wij hadden een rommelige koelkast deur en hebben nu een mooi gestylde muur, met 2 magneetborden. We hebben ze uiteindelijk los van elkaar opgehangen. Bijzonder dat ook de magnetische accessoires ook zo supersterk zijn dat ik er wijnflessen en planten met pot op kan zetten. Uniek. Echt een goede aankoop!

Een beoordeling toevoegen