Krijtstiften pastel (5)

19,50

Verzending 1-3 werkdagen

Add to Cart

Krijtstiften pastel (5) 19,50

Set van 5 krijtstiften in pastelkleuren voor het maken van de mooiste tekeningen. Geschikt om te gebruiken op ons beschrijfbare behang en (magnetische) krijtborden. 

Bezorging gratis vanaf €50 in NL
Bestel gratis kleursamples
Krijtstiften pastel (5)
19,50
Kunnen we je helpen?

Geef je tekeningen en to do’s kleur met krijtstiften in pastel!

Be creative! – Met pastelkrijtstiften schrijf je gemakkelijk op onze beschrijfbare krijtondergronden en whiteboardbehang. Elke set van vijf bevat een witte, gele, groene, roze en blauwe pastel krijtstift.

Let op! op poreuze krijtborden kunnen de krijtbord stiften een permanente afdruk blijven geven. Dit is meestal het geval bij geverfde krijtborden. Je kunt er wel op schrijven met krijtstift, maar het is niet meer te verwijderen.

Krijtstift in gebruik nemen

De krijtstiften in pastelkleuren zijn te gebruiken op alle beschrijfbare krijtondergronden en whiteboardbehang in onze collectie. Alle stiften zijn getest in ons atelier.

Schud de krijtstift goed voor gebruik. Houd de krijtstift verticaal op de ondergrond. Druk de punt in voor circa 30 seconden tot de punt gevuld is met inkt. De krijtstift is nu klaar voor gebruik!

Op ons zwarte magnetische krijtbord tekenen wij voornamelijk met de pastel krijtstiften. De kleuren zijn goed zichtbaar op de donkere ondergrond, aanrader!

Product specificaties

Kleur

, , , ,

Schoonmaken

Wet wipe met cleanerspray

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krijtstiften pastel (5)” te beoordelen