Krijtstiften fluor (5)

19,50

Verzending 1-3 werkdagen

Add to Cart

Krijtstiften fluor (5) 1
Krijtstiften fluor (5) 19,50

Set van 5 krijtstiften, bestaande uit een witte krijtstift en 4 krijtstiften in fluorkleuren. Geschikt om te gebruiken op ons beschrijfbare behang en (magnetische) krijtborden.

Bezorging gratis vanaf €50 in NL
Bestel gratis kleursamples
Krijtstiften fluor (5) 1
Krijtstiften fluor (5)
19,50
Kunnen we je helpen?

Geef je tekeningen en to do’s kleur met krijtstiften in fluor!

Be creative! – Met fluor krijtstiften schrijf je gemakkelijk op onze beschrijfbare krijtondergronden en whiteboardbehang. Elke set van vijf bevat een witte, gele, groene, roze en oranje fluor krijtstift.

Let op! op poreuze krijtborden kunnen de krijtbord stiften een permanente afdruk blijven geven. Dit is meestal het geval bij geverfde krijtborden. Je kunt er wel op schrijven met krijtstift, maar het is niet meer te verwijderen.

Krijtstift in gebruik nemen

De krijtstiften in fluor kleuren zijn te gebruiken op alle beschrijfbare krijtondergronden en whiteboardbehang in onze collectie. Alle stiften zijn getest in ons atelier.

Schud de krijtstift goed voor gebruik. Houd de krijtstift verticaal op de ondergrond. Druk de punt in voor circa 30 seconden tot de punt gevuld is met inkt. De krijtstift is nu klaar voor gebruik!

Bij ons op kantoor maken we veel gebruiken van de fluor krijtstiften. Heel handig om tijdens de meetings belangrijke aantekeningen op het brainstorm bord te laten opvallen.

Product specificaties

Kleur

, , , ,

Schoonmaken

Wet wipe met cleanerspray

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krijtstiften fluor (5)” te beoordelen