Magneetbehang mat – krijtbord oudzwart

Va. 145,00

(2 klantbeoordelingen)
Magneetbehang mat - krijtbord oudzwart Va. 145,00
Formaat
Kleur
Oudzwart (schoolbord-look)
Verwijder selectie
Magneetwerking sterk
Zelfklevend
Beschrijfbaar
Duurzaam
De magneetwerking is sterk
✓ geschikt voor al onze magneten
✓ geschikt voor al onze magneet accessoires
✓ draagvermogen is hoog; wandplanken belastbaar tot 2 kg

Al onze magnetische styling accessoires hebben zeer krachtige magneten, zodat ze op al onze ondergronden werken
Het magneetbehang is zelfklevend.
✓ niet boren, geen behanglijm nodig, maar plakken!
✓ dik zelfklevend materiaal (ca 1 mm) - weinig oneffenheden
✓ makkelijk aanbrengen door zelfklever en gratis rakel om het magneetbehang glad op de muur te strijken
Het magneetbehang is goed beschrijfbaar (en weer schoon!)
✓ met onze krijtstiften en whiteboardmarkers en waskrijt
✓ schoonmaken: met vochtige doek/cleanerspray. Glossy-whiteboard is ook droog uitwisbaar

Tip
✓ stiften van andere merken kunnen agressieve vloeistof bevatten. Onze stiften zijn uitgebreid getest in ons atelier
✓ gewoon bordkrijt kan de beschrijfbare toplaag beschadigen
Ons design magneetbehang is milieuvriendelijk en 100% recyclebaar!
✓ milieuvriendelijk: het magneetbehang is zelfs PVC-vrij en daarmee extra duurzaam
✓ kwaliteit: door persoonlijke aandacht en kwaliteitscontroles zorgen we voor hoge kwaliteit grondstoffen en eindproducten

Unieke collectie magneetbehang met glossy uitstraling. Ontwerp en productie in eigen atelier.

✔ Bestel gratis kleursamples
✔ Bezorging gratis > 50 euro
✔ Retourneren kan heel eenvoudig
Klantbeoordeling 9.2
Veilig betalen hoe jij wilt
Persoonlijk advies

Highquality design magneetbehang mat – krijtbord met zorg geproduceerd in ons atelier!

Gebruik ons magneetbehang mat – krijtbord als magneetstrook. Verticaal of horizontaal, wat je wilt. In de keuken, woonkamer, werkkamer of kinderkamer. Of op je (thuis) kantoor! Door meerdere stroken naast elkaar te hangen, maak je ook eenvoudig een hele magnetische muur. Maak je eigen moodboard met foto’s en kaarten. Schrijf de to do’s/planningen op. Of maak een eigen magnetisch gestylde wand met wandplanken, magneetbakjes met groen, kunst en meer>>

Magnetisch & beschrijfbaar met een matte uitstraling. Met zelfklever aan de achterzijde is het makkelijk plakken. Geen behanglijm nodig!

Style it >> Met alle magnetische accessoires uit onze collectie style je het magneetbehang helemaal zoals je zelf wilt. Ook leuk om vaker te wisselen. Dat kan, alles is uiteraard magnetisch!

Accessoires >>

We hebben een uitgebreide collectie magnetische accessoires. Zoals markers (krijt en whiteboardmarkers), magneten, magneetbakjes/magneetplankjes, spiegels, sleutelopbergers, vaasjes, wandplanken, schoonmaak en opbergproducten. We hebben met regelmaat nieuwe collecties. Houd ons daarom in de gaten via social media.

Bekijk hier alle accessoires.

Materiaal >>

Magnetisch behang zelfklevend mat-krijtbord. De dikte is ca 1 mm. Het magneetbehang heeft een mat/zijdeglans uitstraling.

Kleuren >> We hebben een uitgebreid kleurenprogramma. Onze basics zijn zwart, oudzwart (oud krijtbord/staallook), olijfgroen.

Beschrijfbaar >> Beschrijfbaar met alle markers en waskrijt uit onze collectie.

Schoonmaken >> Het magneetbehang mat – krijtbord is heel goed schoon te houden met vochtige doek en/of cleanerspray (wet-wipe). Geen dry-wipe. Voor langdurig onderhoud en perfecte verwijderbaarheid (vooral van de markers met veel pigment als bijv goud en rood) adviseren we het gebruik van onze cleanerspray.

Magneetwerking >>

Het magneetbehang heeft een normale magneetwerking. Sommige (zeer zwakke) koelkast magneten werken niet op deze ondergrond. De meeste magneten uit onze collectie zijn ook getest op deze ondergrond en zijn sterk genoeg voor het magneetbehang.

Plakken >>

Het magneetbehang mat – krijtbord laat zich heel makkelijk plakken. We leveren standaard een spatel en plaktips mee, waarmee je het magneetbehang strak op de muur plakt. Door de dikte van de materiaal laat het zich gemakkelijk aanbrengen op een gladde en ontvette ondergrond. Het verwijderen van het magneetbehang zal enige beschadigingen aan de muur kunnen veroorzaken, vooral bij loszittend stucwerk. Evt. stickerverwijderaar kan helpen om reststukjes te verwijderen.

Tip ondergrond >> Plak het magneetbehang mat – krijtbord op een gladde en ontvette ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex voor een goede hechting. Haal het product uit de verpakking en bewaar plat.

Formaten standaard >> 50 x 100 cm, 50 x 150 cm , 50 x 250 cm, 100 x 250 cm

Maatwerk mogelijkheden >>

Maatwerk is mogelijk. Je kunt dan kiezen om het zelf te snijden met een stanley-mesje of ons atelier kan het op maat voor je leveren.

We snijden het formaat exact op maat. De breedte gaat per 50 en 100 cm. Je kiest een maat groter dan je nodig hebt. De lengte kan tot 12 meter lang! Je kunt ook verschillende stroken naast elkaar plakken voor een wandvullende magneetwand. Bestel het exact op maat gesneden magneetbehang hier <maatwerk>

 

Product specificaties

Formaat

,

Kleur

Magneetwerking

Materiaal

Schrijven

,

2 beoordelingen voor Magneetbehang mat – krijtbord oudzwart

 1. Jochem

  Het magneet krijtbordbehang Oude Style geeft een erg mooi effect aan onze wand!

 2. Wietske Woliner – van der Weg (geverifieerde eigenaar)

  Wij hebben 2 rollen van een meter gebruikt voor een magneetkrijtwand die ook om de hoek gaat. Het openmaken van de verpakking was het lastigst 😀 Die dopjes zitten met stevige nietjes vast… Je kunt wel met een mes precies in het midden van een dopje steken en het er dan af pielen.

  Tips:
  De tweede rol precies andersom gebruiken, zodat het ‘patroon’ zich niet zichtbaar herhaalt.
  Zorg dat je met 3 mensen bent voor het ophangen als je strak wilt aansluiten, het is zwaar behang om vast te houden, en je wilt wel de tijd nemen om het precies goed strak en waterpas te hangen…
  Wij hadden eerst op de muur met waterpas afgetekend waar het behang tegenaan moest, dat ging prima.
  Tweede rol was spannender, toen van links naar rechts gewerkt, dus eerst de eerste 20cm folie van de zijkant afgehaald, de rand strak er tegenaan geplakt, ongeveer 10 cm, zodat we ook ruimte hielden om de rest van de folie er af te halen (als het behang vast zit zit het vast! dan kom je er niet meer goed bij!)
  De hoek om ging ook prima: eerst de ene kant vastgeplakt, onder afgesneden, daarna vanuit midden de hoek strak geplooid, en toen van midden links naar rechts geveegd om geen plooien te krijgen. Resultaat is gelukkig heel strak!
  Blij dat we de oude style hebben, daardoor is de overgang tussen de twee banen nog minder zichtbaar.
  Als je twijfelt of het strak lukt, kan je eventueel na de eerste baan met zwarte stift een dikke lijn trekken strak tegen de eerste baan. Dan valt een klein kiertje minder op.

  Wij hadden een zwart spotje in het behang bovenaan gepland, deze er uit gesneden voor het plakken, daarna meteen gemonteerd: met dit licht nog meer eer van ons werk 🙂

Een beoordeling toevoegen