Magneetbehang glossy – whiteboard denim

165,00

Formaat

Kleur

Verwijder selectie

Unieke collectie magneetbehang met glossy uitstraling. Ontwerp en productie in eigen atelier.

Bezorging gratis vanaf €50 in NL
Bestel gratis kleursamples
Magneetbehang glossy - whiteboard denim rol
Magneetbehang glossy – whiteboard denim
165,00
Kunnen we je helpen?

Highquality design magneetbehang glossy – whiteboard met zorg geproduceerd in ons atelier!

Gebruik ons magneetbehang glossy – whiteboard als magneetstrook. Verticaal of horizontaal, wat je wilt. In de keuken, woonkamer, werkkamer of kinderkamer. Of op je (thuis) kantoor! Door meerdere stroken naast elkaar te hangen, maak je ook eenvoudig een hele magnetische muur. Maak je eigen moodboard met foto’s en kaarten. Schrijf de to do’s/planningen op. Of maak een eigen magnetisch gestylde wand met wandplanken, magneetbakjes met groen, kunst en meer>>

Magnetisch & beschrijfbaar met een high glossy uitstraling. Met zelfklever aan de achterzijde is het makkelijk plakken. Geen behanglijm nodig!

Style it >> Met alle magnetische accessoires uit onze collectie style je het magneetbehang helemaal zoals je zelf wilt. Ook leuk om vaker te wisselen. Dat kan, alles is uiteraard magnetisch!

Accessoires >> We hebben een uitgebreide collectie magnetische accessoires. Zoals markers (krijt en whiteboardmarkers), magneten, magneetbakjes/magneetplankjes, spiegels, sleutelopbergers, vaasjes, wandplanken, schoonmaak en opbergproducten. We hebben met regelmaat nieuwe collecties. Houd ons daarom in de gaten via social media.

Bekijk hier alle accessoires.

Materiaal >> Magnetisch behang zelfklevend high glossy – whiteboard. De dikte is ca 1 mm. Het magneetbehang heeft glossy uitstraling.

Kleuren >> We hebben een uitgebreid kleurenprogramma. Onze basics zijn zwart, oudzwart (oud krijtbord/staallook), olijfgroen.

Beschrijfbaar >> Beschrijfbaar met alle markers en waskrijt uit onze collectie.

Schoonmaken >> De magneetbehang glossy – whiteboard zijn heel goed schoon te houden met droge doek (dry-wipe). Ook met een vochtige doek en/of cleanerspray (wet-wipe). Voor langdurig onderhoud en perfecte verwijderbaarheid adviseren we het gebruik van onze cleanerspray.

Magneetwerking >> Het magneetbehang heeft een normale magneetwerking. Sommige (zeer zwakke) koelkast magneten werken niet op deze ondergrond. De meeste magneten uit onze collectie zijn ook getest op deze ondergrond en zijn sterk genoeg voor het magneetbehang.

Plakken >> Het magneetbehang glossy – whiteboard laat zich heel makkelijk plakken. We leveren standaard een spatel en plaktips mee, waarmee je het magneetbehang strak op de muur plakt. Door de dikte van de materiaal laat het zich gemakkelijk aanbrengen op een gladde en ontvette ondergrond. Het verwijderen van het magneetbehang zal enige beschadigingen aan de muur kunnen veroorzaken, vooral bij loszittend stucwerk. Evt. stickerverwijderaar kan helpen om reststukjes te verwijderen.

Tip ondergrond >> Plak het magneetbehang glossy – whiteboard op een gladde en ontvette ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex voor een goede hechting. Haal het product uit de verpakking en bewaar plat.

Formaten standaard >> 50 x 100 cm, 50 x 150 cm , 50 x 250 cm, 100 x 250 cm

Maatwerk mogelijkheden >> Maatwerk is mogelijk. Je kunt dan kiezen om het zelf te snijden met een stanley-mesje of ons atelier kan het op maat voor je leveren.

We snijden het formaat exact op maat. De breedte gaat per 50 en 100 cm. Je kiest een maat groter dan je nodig hebt. De lengte kan tot 12 meter lang! Je kunt ook verschillende stroken naast elkaar plakken voor een wandvullende magneetwand. Bestel het exact op maat gesneden magneetbehang hier <maatwerk>

Product specificaties

Formaat

,

Kleur

Schrijven

, ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetbehang glossy – whiteboard denim” te beoordelen

Laat me graag weten als het er weer is!