Krijtbord MAATWERK

70,00

Krijtbord MAATWERK

70,00

Onze unieke collectie krijtborden kunnen ook op maat gemaakt worden. Niet magnetisch! Vervoerskosten voor maatwerk: 12,50 euro.

Standaard formaten (prijsvoordeel!): 60×80 cm, 60×100 cm, 60×120 cm, 60×150 cm

Complete wanden: Voor een langere krijtbordwand worden meerdere panelen naast elkaar geplaatst. Dit kan bijna naadloos met het flexibele ophangsysteem.

Maatwerk kleur: uit voorraad

 

LET OP! Maatwerk producten kunnen niet worden geruild.

 

Levertijd 1-2 dagen

Bestellen is op het moment niet mogelijk.

Kies je soort bord *
Kies hier je bordtype. Whiteboard of krijtbord.

Nu geselecteerd: krijtbord

Dit hoogwaardige magneet en krijtbordmateriaal heeft een matte uitstraling en is verkrijgbaar in diverse kleuren. De matte toplaag is van duurzaam kunststof. Het materiaal is supersterk magnetisch (3 mm dik) en is beschrijfbaar met krijtstiften en bordkrijt. Niet geschikt voor whiteboardmarkers.

Nu geselecteerd: whiteboard

Dit hoogwaardige magneet en whiteboardmateriaal heeft een zijdeglans uitstraling en is verkrijgbaar in wit of RAL9010. De toplaag is van een zijdeglans duurzaam kunststof. Het materiaal is supersterk magnetisch (3 mm dik) en is beschrijfbaar met whiteboard markers of krijtstiften. Niet geschikt voor bordkrijt.

BREEDTE PANEEL *
Bepaal je breedte

HOOGTE PANEEL *
Kies hier je hoogte

AANTAL PANELEN *
Bijvoorbeeld een wand van 230 cm breed is 2 panelen van 115 cm.


CMYK kleurcode *
Vul de CMYK code in (4 cijfers bijv. 0-10-50-100) Let op! Kleurafwijkingen mogelijk bij omrekening van RAL kleur naar CMYK printkleur)

Kies wit of RAL9010 *

Gekozen kleur: Verouderd zwart
Gekozen kleur: zwart
Gekozen kleur: Donkergrijs
Gekozen kleur: Groengrijs
Gekozen kleur: Mosgroen
Gekozen kleur: Licht-grijs
Gekozen kleur: Olijfgroen
Gekozen kleur: Denim
Gekozen kleur: Heartwood
Gekozen kleur: wit
Gekozen kleur: RAL9010

KIES JE BEVESTIGING *
Kies hier een bevestiging die je wilt

Mooie zijgrip van RVS-look

Je hangt het magneetbord met zijgrip eenvoudig aan de muur. Je magneetbord klem je tussen de grips. Een mooie chique uitstraling om je magneetbord zonder gaten en schroeven zichtbaar op te hangen. Het magneetbord komt ca. 1 cm van de muur af.

Metalen luxe afdekkapjes en afstandhouders

Met deze set hang je het magneetbord op ca 0.5 cm van de muur met afstandhouders. De schroeven worden afgedekt met luxe metalen afdekkapjes. Keuze uit GOUD, ZWART METAAL of RVS. Het magneetbord wordt door ons voorzien van het juiste aantal gaten en bevestigingen.
Nu geselecteerd: RVS
Nu geselecteerd: zwart metaal
Nu geselecteerd: goud

Flexibel magneet montagesysteem

Met dit handige magneet montagesysteem kun je de magneetborden op ca 1 cm afstand hangen van de muur en is het geheel makkelijk verhuisbaar. Handig als je een hele wand wilt plaatsen. De magneetborden kunnen bijna naadloos naast elkaar gemonteerd worden. De stroken zijn voorzien van een magnetische verbinding. Deze schroef je op de muur. Het magneetbord ‘klik’ je zo vast aan het systeem, waardoor je deze erop en eraf kunt halen. Je magneetbord hangt dus volledig blind op je muur. Zonder gaten!

Bevestigingsset met kunststof afdekkapjes

Met deze set hang je het bord rechtstreeks op de muur. De schroeven worden afgedekt met kunststof afdekkapjes (wit, zwart of grijs). De gaten zitten al in het bord.

Geen bevestiging en zonder gaten

Je kunt het bord ook zonder gaten en bevestiging bestellen. Dan kun je het zelf monteren met bijvoorbeeld een montagekit (tip: montagekit met een hoge kleefkracht ivm gewicht van het magneetbord - Higt tack kit). Gebruik van dubbelzijdig plakband raden we niet aan omdat dit vaak onvoldoende hecht.
Transportkosten voor maatwerk producten binnen Nederland: 12.50 euro

Beschrijving

Krijtbord maatwerk. Ook op maat voor je gemaakt! Alle maten mogelijk. Unieke krijtborden zonder lijst en beschrijfbaar met krijtstift en krijtjes. NIET MAGNETISCH!

In eigen atelier geproduceerd krijtbord maatwerk (3 mm dik) met mooie krijtlaag. In 17 kleuren leverbaar. De krijtborden worden veel gebruikt bij onregelmatige muren, als je geen sticker- of behanghechting wilt hebben.

Supergrote krijtbordwanden
We leveren onze krijtborden op maat. De maximale breedte is ca 120 cm en lengte ca 3 meter.

Bestel je eigen maat!
Voor wandvullende dekking, worden er ook meerdere krijtborden naast elkaar gebruikt. Bijvoorbeeld voor het maken van XL krijtwalls. Vaak worden hierop gave krijtbord art tekeningen gemaakt.

Materiaal
Krijtbord stevig materiaal (3 mm dik), zijkant is mat zwart, matte uitstraling en beschrijfbaar met krijtjes en krijtstiften.

Krijtstiften en krijtjes-schoonmaken
Alle krijtborden zijn beschrijfbaar met krijtjes of krijtstiften. Je kunt het verwijderen met een vochtige doek. Gebruik voor het behoud van het bord de cleanerspray, die apart kunt bij bestellen.Lees onze gebruikshandleiding voor het werken met krijtstiften op onze magneet- krijtborden.

Kleuren
De krijtborden worden geleverd in effen kleuren, zie de kleurenkaart van de beschikbare kleuren. Wit en Ral 9010 worden alleen geleverd in whiteboard (matte) uitvoering.

Wil je een krijtbord dat weg valt op je muur? 
Zoek dan de kleur uit die dicht bij de kleur van je muur komt. Het krijtbord heeft een 3 mm zwarte zijkant. Wil je dat het krijtbord weg valt op de muur? Geef de zijkant dan een klein beetje muurverf van de muur, zodat de zijkant niet opvalt.

Bevestiging
Je kunt het krijtbord op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven, met montagekit of ons flexibele montagesysteem.

Sierschroeven:
Het krijtbord is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt of witte, grijze of zwarte afdekkapjes, afhankelijk van de kleur van het bord. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het krijtbord ca 1 cm van de muur afkomt.

Montagekit:
Je kunt het krijtbord ook rechtstreeks op de muur plakken. Voor de stevigheid adviseren we je om te werken met sterke montagekit. Plak een krijtbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

Vervoer
Alle genoemde prijzen zijn incl vervoer!

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!

Wil je een magneet krijtbord op maat laten maken? Bestel deze dan bij onze magneet krijtborden maatwerk.

Extra informatie

Afmetingen100 × 180 cm
Magneetwerking

Formaat

Kleur

, , , , , , , , ,

Materiaal

Beschrijfbaar

,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krijtbord MAATWERK” te beoordelen
Stylen met…