Krijtstiften goud/zilver

9,95

Verzending 1-3 werkdagen

Add to Cart

Krijtstift goud_zilver 3 (1)
Krijtstiften goud/zilver 9,95

 

Makkelijk schrijven en tekenen op onze beschrijfbare magneetborden, zonder krijtresten. Set van 2 krijtstiften.

 

 

Bezorging gratis vanaf €50 in NL
Bestel gratis kleursamples
Krijtstift goud_zilver 3 (1)
Krijtstiften goud/zilver
9,95
Kunnen we je helpen?

Teken en schrijf zoveel je wilt met krijtstift goud en zilver

Krijtstift goud_zilver 5

Be creative!

Met de gouden en zilveren krijtstift schrijf je gemakkelijk op onze beschrijfbare magneetondergronden en krijtborden. De punt dikte is 2 mm. Deze krijtstiften geven een mooie metallic look aan jouw (aan)tekeningen. In elke set zit een gouden en zilveren krijtstift.

Let op! op poreuze krijtborden kunnen de krijtbord stiften een permanente afdruk blijven geven. Dit is meestal het geval bij geverfde krijtborden. Je kunt er wel op schrijven met krijtstift, maar het is niet meer te verwijderen.

Voor perfect uitwissen van krijtstift gebruik je onze cleanerspray in combinatie met een microvezel doekje of magnetische wisser.

Voor mijn krijtart tekeningen ben ik altijd opzoek naar de mooiste krijtstiften. De krijtstiften goud en zilver van Atelier Kamer26 zijn mijn favoriet vanwege de mooie glans!

Krijtstift in gebruik nemen

De krijtstift goud en zilver zijn te gebruiken op alle beschrijfbare magneetondergronden in onze collectie. Alle stiften zijn getest in ons atelier.

Schud de krijtstift goed voor gebruik. Houd de krijtstift verticaal op de ondergrond. Druk de punt in voor circa 30 seconden tot de punt gevuld is met inkt. De krijtstift is nu klaar voor gebruik!

Magneetbakje hout krijtstiften earth

Opberger voor krijtstiften

Houd krijtstiften bij de hand door ze op te bergen in een magneetbakje hout naturel. Dit bakje hang je met gemak aan de magneetondergrond en kun je steeds verplaatsen.

Product specificaties

Kleur

,

Schoonmaken

Wet wipe met cleanerspray