Krijtstift zwart (2)

7,95

Verzending 1-3 werkdagen

Add to Cart

Krijtstift zwart (2)
Krijtstift zwart (2) 7,95

 

Makkelijk schrijven en tekenen op onze beschrijfbare magneetborden, zonder krijtresten.

 

 

Bezorging gratis vanaf €50 in NL
Bestel gratis kleursamples
Krijtstift zwart (2)
Krijtstift zwart (2)
7,95
Kunnen we je helpen?

Teken en schrijf zoveel je wilt met krijtstift zwart.

Be creative!

Met krijtstift zwart (2) schrijf je gemakkelijk op onze beschrijfbare magneetondergronden en krijtborden. De punt dikte is 2 mm. Krijtstift zwart geeft veel pigment af en is daardoor minder goed schoon te maken met alleen een vochtige doek. De krijtstiften zwart worden per 2 stuks geleverd.

Let op! op poreuze krijtborden kunnen de krijtbord stiften een permanente afdruk blijven geven. Dit is meestal het geval bij geverfde krijtborden. Je kunt er wel op schrijven met krijtstift, maar het is niet meer te verwijderen.

Voor perfect uitwissen van krijtstift gebruik je onze cleanerspray in combinatie met een microvezel doekje of magnetische wisser.

De zwarte krijtstiften gebruik ik om mee te schrijven op mijn magneetbord, dat ik gebruik als planbord. De stiften geven een diepe zwarte kleur af, heel goed leesbaar!

Krijtstift in gebruik nemen

De krijtstiften zwart zijn te gebruiken op alle beschrijfbare magneetondergronden in onze collectie. Alle stiften zijn getest in ons atelier.

Schud de krijtstift goed voor gebruik. Houd de krijtstift verticaal op de ondergrond. Druk de punt in voor circa 30 seconden tot de punt gevuld is met inkt. De krijtstift is nu klaar voor gebruik!

Magneetbakje hout krijtstiften earth

Opberger voor krijtstiften

Houd krijtstiften bij de hand door ze op te bergen in een magneetbakje hout naturel. Dit bakje hang je met gemak aan de magneetondergrond en kun je steeds verplaatsen.

Product specificaties

Kleur

Schoonmaken

Wet wipe met cleanerspray