Krijtstift metallic gold (2)

9,95

Tijdelijk niet beschikbaar

Laat me graag weten als het er weer is!

 

Krijtstiften goud voor een metallic touch op je beschrijfbare magneetbord.

 

Bezorging gratis vanaf €50 in NL
Bestel gratis kleursamples
markers_metallic_gold
Krijtstift metallic gold (2)
9,95
Kunnen we je helpen?

Laat je tekening sprankelen met krijtstift gold.

Be creative!

Met krijtstift metallic gold (2) schrijf je gemakkelijk op onze beschrijfbare (magneet)ondergronden. De punt dikte is 2-6 mm. Deze krijtstiften hebben een omkeerbare punt. Een schuine punt om dikke lijnen te trekken en tekenen en een rond punt om teksten mee te schrijven. De krijtstiften goud worden per 2 stuks geleverd.

Let op! op poreuze krijtborden kunnen de krijtbord stiften een permanente afdruk blijven geven. Dit is meestal het geval bij geverfde krijtborden. Je kunt er wel op schrijven met krijtstift, maar het is niet meer te verwijderen.

Voor perfect uitwissen van krijtstift gebruik je onze cleanerspray in combinatie met een microvezel doekje of magnetische wisser.

Voor mijn krijtart tekeningen ben ik altijd opzoek naar de mooiste krijtstiften. De krijtstiften goud van Atelier Kamer26 zijn mijn favoriet. De omkeerbare punt is heel erg handig om meer diepte aan te brengen in de tekeningen!
Magneetbakje hout krijtstiften earth

Opberger voor krijtstiften

Houd krijtstiften bij de hand door ze op te bergen in een magneetbakje hout naturel. Dit bakje hang je met gemak aan de magneetondergrond en kun je steeds verplaatsen.

Ook verkrijgbaar in andere kleuren

Product specificaties

Kleur

Schoonmaken

Wet wipe met cleanerspray

Laat me graag weten als het er weer is!