Magnetische designwand – eigen formaat

90,00

Levertijd maatwerk: ca 3-4 weken

Vintage goud
Vintage koper
Beton grijs
Vilt grijs
Marmer goud
Leer cognac
Marmer zwart
Marmer wit
Leer beige
Montage systeem
zijgrip zwart
Zijgrip montage
Geen
Magneet montagesysteem (va. + €27,50)- De magneetplaatjes schroef je op de muur. Klik je magneetbord erop en klaar! Er wordt automatisch berekend hoeveel plaatjes je nodig hebt voor het formaat dat je besteld.
zijgrip zwart
Zijgrip montage - zwart (va. + €19,50) - Je bevestigt de houders aan de zijkant van het bord. Het bord heeft geen gaten. Je klemt het magneetbord erin. Mooi en eenvoudig.
Geen bevestiging / zelf verlijmen (+0,00) kan natuurlijk ook. Zorg voor een goede montage kit en een gladde muur.
Voor maatwerk producten binnen Nederland geldt een verzendtoeslag. Voor de grotere maatwerk formaten geldt een extra toeslag.
We zien je graag bij ons in de winkel. Vergeet niet om tijdens het afrekenen ook te kiezen voor afhalen.
Totaal

Add to Cart

Magnetische designwand - eigen formaat
Magnetische designwand - eigen formaat 90,00

Een magnetische maatwerk designwand is samen te stellen in design en op maat van jouw wens, tot op de millimeter. Exclusief getoonde accessoires. Maatwerkproducten kunnen niet worden geruild.

Bezorging gratis vanaf €50 in NL
Bestel gratis kleursamples
Magnetische designwand - eigen formaat
Magnetische designwand – eigen formaat
90,00
Kunnen we je helpen?

Stel je eigen formaat samen voor jouw magnetische designwand – uniek maatwerk

Made for you – Ontwerp zelf een maatwerk magnetische designwand die perfect past in de ruimte. Voor elke plek is er een passend formaat. Ideaal als spatwand in de keuken, green wall in de woonkamer of in de kinderkamer. Ook op je (thuis)kantoor kan maatwerk de ideale optie zijn. Door meerdere panelen naast elkaar te hangen, maak je ook eenvoudig een hele magnetische muur. 

Magnetische designwand -

Maatwerk in de keuken

Een op maat gemaakte magnetische designwand is ideaal voor in de keuken. De magneetpanelen zijn perfect te gebruiken op circa 10 cm afstand van warmtebron en van water. Stopcontacten kunnen we op maat eruit halen. Lever dan een werktekening aan. We sturen je een offerte op maat. Aanvragen via info@kamer26.nl

Gebruik magnetische accessoires om keukenbenodigdheden een plek te geven.

Luxe maatwerk in onze keuken

We liepen tegen het probleem aan dat we losse keukenspullen niet allemaal op het aanrecht wilde zetten of verschillende zelfklevende haken op de muur moesten plakken. Nu hebben we een design magneetwand waar we al die losse spullen kwijt kunnen en het ook nog leuk kunnen presenteren, dat ziet er een stuk netter uit!

Bepaal zelf de maat

Een magnetische designwand kun je samen stellen vanaf 40 cm breed en tot 300 cm hoog uit 1 geheel. Tot op de millimeter kun je het formaat invoeren. Wil je wandvullend? Plaats dan meerdere panelen naast elkaar.

Materiaal en gebruik

De magnetische designwand is een 3 mm dik sandwichpaneel met een kunststof binnenwerk afgewerkt met staal, waardoor lichtgewicht. Het heeft een zeer sterke magnetische werking. Hierdoor kun je magnetische wandplanken en bakjes belasten met zwaardere spullen.

De bordpanelen zijn afgewerkt met een luxe interieurdesign. Design bordpanelen zijn niet beschrijfbaar. Gebruik magnetische post-it’s uit onze collectie om je aantekeningen op te maken.

Blinde bevestiging

Met het magnetische montagesysteem, bestaande uit meerdere magneetplaatjes, bevestig je de bordpanelen onzichtbaar aan de muur. Bij deze manier van monteren steekt de designwand slechts 4,5 mm uit van de muur.

Andere montage mogelijkheden

  1. Zijgriphouders (geen gaten in het magneetbord). Het magneetbord hangt circa 1 cm van de muur af. Deze opties is minder geschikt om meerdere bordpanelen naast elkaar te hangen.
  2. geen montage: dan kun je de magneetpanelen verlijmen met high-tack montagekit.

Bijna naadloze aansluiting

Je kunt meerdere magnetische panelen naast elkaar wilt ophangen. Kies dan voor montage met de magnetische montageset. Dit systeem zorgt ervoor dat de bordpanelen aan de muur worden bevestigd en de bordpanelen strak op elkaar aansluiten. Dit zorgt voor een bijna naadloos resultaat.

Magnetische designwand
homepage_categorie_wanden

Sfeermaker in de woonkamer

Een magnetische designwand is de oplossing als je keer op keer wilt restylen in je woonkamer. Met magnetische planken en andere magnetische accessoires style je in een handomdraai opnieuw. Laat je favoriete boeken zien, speel met verschillende fotolijsten en kunst, net wat jij leuk vindt.

Kleurstalen aanvragen

Wil je eerst het bordmateriaal in het echt zien en eventueel de magneetwerking testen? Maak dan gebruik van onze gratis service om kleur -en materiaal stalen op te vragen. Zo kies jij het product dat het beste past bij jouw interieur!

Product specificaties

Formaat

Kleur

, , , , , , , ,

Materiaal

Schrijven

Montage-opties

Verlijmen, Zijgrip montage, Blinde montage (1,5 mm)

Accessoires

Niet inbegrepen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magnetische designwand – eigen formaat” te beoordelen