Magneetbehang budget - zwart mat
Magneetbehang budget – zwart mat
Va. 89,00 Select options

Magneetbehang budget – zwart mat

Va. 89,00

(1 klantbeoordeling)
Formaat
Kleur
Zwart
Verwijder selectie
magneet_icon_magneetsterkte
Goede magneetwerking
pen_icon
Beschrijfbaar met stift en waskrijt

Eenvoudig schoon te maken / makkelijk op maat snijden / overschilderbaar

De voordeligste manier om een eigen magneetwand te maken!

 

Magneetbehang budget zwart! Unieke collectie gemaakt in eigen atelier! Magnetisch en beschrijfbaar.

magneetbehang_zwart_muur_keuken

In een handomdraai een magneetwand creëren met magneetbehang voor een scherpe prijs!

Makkelijk plakken door de zelfklever, waardoor je niet met behanglijm hoeft te knoeien! Plak meerdere stroken naast elkaar tot de gewenste breedte.

Ik heb voor een nette prijs een hele mooie wand in mijn keuken. Ik kan makkelijk mijn wand stylen met allerlei accessoires en het is super handig voor wat geheugensteuntjes voor ons gezin.

Beschrijfbaar en magnetisch!

Op het magneetbehang kun je schrijven en tekenen met krijtstiften, whiteboardmarkers en zelfs met waskrijt. Makkelijk weer schoon te maken met een vochtige doek en cleanerspray. Al onze krijtstiften zijn getest en zijn verwijderbaar.
Door de magnetische werking kun je ook een moodboard maken met verschillende magneten. We hebben veel keuze uit magneten van leer, van hout, metaal en zelfs van vilt. Unieke stuks allemaal uit ons atelier.

magneten_schrijven
magneetstrook keuken

Een magneetwandje in je keuken, kantoor, kinderkamer, in de hal!


Gebruik het magneetbehang door een strook te plakken op de zijkant van een keukenkast. Style je keuken dan in style met magneetbakjes en magneetplankjes voor groenstyling, het ophangen van handdoeken in leren lussen of gebruik magneetvaasjes voor fleurige bloemen.

Schrijf je boodschappen op of maak er een planbord van om alle drukke schema’s van het gezin bij te houden.

Plakken

Het magneetbehang plakt makkelijk op vlakke ondergronden zoals een latex muur of een zijkant van een keukenkast. Het is niet te gebruiken op structuurmuren. Dan kun je ook een dun houten plaatje op de muur aanbrengen en het magneetbehang daarop aanbrengen. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex voor een goede hechting.

Let op dat als je het magneetbehang aanbrengt op een gladde keukenkast sommige magneten meer kunnen gaan glijden dan op een latex muur. Een tip hiervoor is om de achterzijde van de magneet wat op te schuren met een schuurpapiertje. Daarmee is er meer hechtkracht.

Ook overschilderbaar

Het magneetmateriaal is 1 mm dik en is ook overschilderbaar in een kleur naar keuze. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur als de muur. Breng dan eerst een grondverf aan en dan een laag met de kleurverf. Op deze manier is de magneetwand niet meer beschrijfbaar, maar wel magnetisch. Het kan zijn dat de magneetwerking door de 2 lagen verf iets mindere magneetkracht heeft. Dan kun je zeer sterke magneten gebruiken met kg draaggewicht van minimaal 2,5 kg.Zelf op maat te maken

Met een stanleymesje snijd je het magneetbehang snel op de juiste maat. In de breedte en in de lengte.

Kleurstalen aanvragen

Gebruik onze gratis service om stalen te bekijken voordat je besteld!

Product specificaties

Schrijven

Formaat

,

Kleur

Magneetwerking

1 beoordeling voor Magneetbehang budget – zwart mat

  1. Rebecca

    Mooi krijtbordbehang! Goed beschrijfbaar met de krijtstiften

Een beoordeling toevoegen