Krijtbord MAATWERK

70,00

Uit voorraad

Onze unieke collectie krijtborden kunnen ook op maat gemaakt worden. Niet magnetisch! Vervoerskosten voor maatwerk: 12,50 euro.

Standaard formaten (prijsvoordeel!): 60×80 cm, 60×100 cm, 60×120 cm, 60×150 cm

Complete wanden: Voor een langere krijtbordwand worden meerdere panelen naast elkaar geplaatst. Dit kan bijna naadloos met het flexibele ophangsysteem.

LET OP! Maatwerk producten kunnen niet worden geruild.

 

Krijtbord maatwerk. Ook op maat voor je gemaakt! Alle maten mogelijk. Unieke krijtborden zonder lijst en beschrijfbaar met krijtstift en krijtjes. NIET MAGNETISCH!

In eigen atelier geproduceerd krijtbord maatwerk (3 mm dik) met mooie krijtlaag. In 17 kleuren leverbaar. De krijtborden worden veel gebruikt bij onregelmatige muren, als je geen sticker- of behanghechting wilt hebben.

Supergrote krijtbordwanden
We leveren onze krijtborden op maat. De maximale breedte is ca 120 cm en lengte ca 3 meter.

Bestel je eigen maat!
Voor wandvullende dekking, worden er ook meerdere krijtborden naast elkaar gebruikt. Bijvoorbeeld voor het maken van XL krijtwalls. Vaak worden hierop gave krijtbord art tekeningen gemaakt.

Materiaal
Krijtbord stevig materiaal (3 mm dik), zijkant is mat zwart, matte uitstraling en beschrijfbaar met krijtjes en krijtstiften.

Krijtstiften en krijtjes-schoonmaken
Alle krijtborden zijn beschrijfbaar met krijtjes of krijtstiften. Je kunt het verwijderen met een vochtige doek. Gebruik voor het behoud van het bord de cleanerspray, die apart kunt bij bestellen.Lees onze gebruikshandleiding voor het werken met krijtstiften op onze magneet- krijtborden.

Kleuren
De krijtborden worden geleverd in effen kleuren, zie de kleurenkaart van de beschikbare kleuren. Wit en Ral 9010 worden alleen geleverd in whiteboard (matte) uitvoering.

Wil je een krijtbord dat weg valt op je muur? 
Zoek dan de kleur uit die dicht bij de kleur van je muur komt. Het krijtbord heeft een 3 mm zwarte zijkant. Wil je dat het krijtbord weg valt op de muur? Geef de zijkant dan een klein beetje muurverf van de muur, zodat de zijkant niet opvalt.

Bevestiging
Je kunt het krijtbord op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven, met montagekit of ons flexibele montagesysteem.

Sierschroeven:
Het krijtbord is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt of witte, grijze of zwarte afdekkapjes, afhankelijk van de kleur van het bord. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het krijtbord ca 1 cm van de muur afkomt.

Montagekit:
Je kunt het krijtbord ook rechtstreeks op de muur plakken. Voor de stevigheid adviseren we je om te werken met sterke montagekit. Plak een krijtbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

Vervoer
Alle genoemde prijzen zijn incl vervoer!

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!

Wil je een magneet krijtbord op maat laten maken? Bestel deze dan bij onze magneet krijtborden maatwerk.

Product specificaties

Afmetingen100 × 180 cm
Magneetwerking

Formaat

Kleur

, , , , , ,

Materiaal

Schrijven

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Krijtbord MAATWERK” te beoordelen