Winkelwagen

✓ Snel in huis   ✓ Eenvoudig retourneren.  ✓ Sterk in maatwerk   ✓ 100% duurzaam   ✓ NL atelier

Tips & tricks magneet krijtborden

n ons magneetlab vind je onze (magneet) productlijn die in eigen atelier ontwikkeld is met unieke magneetproducten voor thuis of op kantoor. Magneet-krijt- whiteboarden en magneet- krijtbordbehang. We hebben het allemaal! Super handig als alternatief voor het gebruik van magneet- en krijtbordverf.

Lees onze praktische tips voor alles wat je wilt weten!

Formaten en maatwerk

Onze magneet krijt- en whiteboarden zijn verkrijgbaar vanaf 60×80 cm en zo hoog als je wilt! Onze standaard magneetborden zijn 60 cm breed en 80,100,120 of 150 cm lang. Deze zijn direct online te bestellen! De magneetbord panelen zijn maximaal 120 cm breed. Groter? Geen probleem! Vraag een offerte bij ons aan voor het realiseren van grotere magneet krijt- en whiteboardwanden. We denken graag met je mee. Óók voor bedrijven.

Maatwerk-mogelijk

Beschrijfbaarheid

Onze magneet krijtborden zijn makkelijk beschrijfbaar met krijt en krijtstift. De magneet whiteboarden zijn ook beschrijfbaar met een krijtstift, maar ook met whitboardmarkers (rood, blauw, groen en zwart)! De krijtbordstiften zijn op alle borden te gebruiken in diverse kleuren (wit, roze, rood, paars, groen, geel, zilver en blauw).

Check hier onze collectie!

Colours!

Onze magneet krijt- en whiteboarden zijn in vele hippe kleuren leverbaar. Fijn toch?! Camouflagegroen, mint, aqua blauw en zelfs in koper! Echt populaire kleuren van deze tijd.
Je kunt bij ons via email  gratis kleurstalen aanvragen, zodat je weet hoe de kleur eruit ziet in je interieur!
Kleurstaal-aanvraag

In-vele-kleuren-leverbaar
Schoonmaken-met-vochtige-doek-of-cleanerspray

Schoonmaken is heel makkelijk!

Even met een vochtige doek of onze cleanerspray eroverheen en schoon weer. Met de cleanerspray van Atelier Kamer26 haal je de resten krijtstift en whiteboardstift die achterblijven op het magneet krijtbord makkelijk weer weg. Dit kan ook met een cleaner stift, dit is een wat kleiner formaat met een handige tip voor kleinere oppervlaktes. Een paar keer eroverheen, even in laten trekken en afvegen met een droge doek. En schoon!

Bevestiging

Onze magneet krijt- en whiteboarden worden heel makkelijk bevestigd met een complete schroevenset met afdekkapjes. Standaard worden de magneet krijt- en whiteboarden geleverd met 4 gaten. Ook kun je ervoor kiezen om de RVS set te nemen met afstandhouders. Hiermee komt het magneetbord ca o,5 cm van de muur af. Dat kan net iets meer diepte geven op de muur. Plakken kan ook door het magneetbord te verlijmen. We leveren dan dubbelzijdig tape achterop het magneetbord voor de eerste hechting. Spuit hier altijd montagekit bij. Onze magneetborden zijn hoogwaardige borden die per m2 7 kg wegen.

Een flexibel montagesysteem gebruiken we om langere magneetwanden te monteren. Dit kan bijna naadloos. Het systeem wordt op de muur geschroefd en werkt met een klitteband-verbinding. De magneetpanelen worden op de stroken bevestigd. Je kunt ze er makkelijk op klikken. Zo is een XXL magneetwand ook makkelijk verhuisbaar. Dit montagesysteem leveren wij op aanvraag.

Magneet krijtbordbehang!

O.a. voor muren/deuren

Naast onze magneet krijt- en whiteboarden hebben we ook magneet krijtbordbehang. Dit is een goedkopere optie, waar géén behanglijm nodig is. Het magneet krijtbordbehang is zelfklevend. Heel handig!

En stel.. je wilt een mooie krijtdeur; dit magneetbehang is makkelijk te snijden met een stanleymes. Je kan hier dus een krijtdeur mee maken, het slot snijd je er zo uit. Ook een wandcontactdoos kun je uit het magneetbehang snijden. Met een stanleymes snijd je het materiaal zelf op exact formaat. Het is 1 mm dik. Stevig en makkelijk aan te brengen, zonder dat de strook aan elkaar plakt.

TIPS

Plak het magneet krijtbordbehang op een gladde ondergrond. Als de muur waar je het magneet krijtbordbehang op plakt korrels heeft is deze niet geschrikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met afstotende verf in een keuken moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex, dit voor een goede hechting.

Haal het product direct uit de verpakking en bewaar het plat.

Nog een tip! Als je een maat wil die wij niet hebben, kies dan een maat groter. Je snijdt het makkelijk zelf uit met een stanleymes. Wij kunnen het ook voor je verzorgen.

krijtbordbehang maatwerk

Pssst… We zijn ook te vinden op Pinterest, Instagram, Facebook, Twitter en Youtube. Vind hier ook onze tips & tricks of doe wooninspiratie op uit onze atelier.

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies