Magneetbordjes MAGNETISCH BLANCO zwart 10×15 (4)
Magneetbordjes beschrijfbaar OUDZWART 10x15cm (4)

Magneetbordjes beschrijfbaar OUDZWART 10x15cm (4)

17,50

Levertijd 1-2 dagen

Gebruik deze magneetbordjes op een magneetbord of andere magneet-ondergrond. De bordjes zijn magnetisch. Flexibele weekindeling te maken en makkelijk schrijven op tafel en weer terug te hangen. Als aanvulling op de weekplanner magnetisch zwart 10×15 cm.

Formaat: 10×15 cm, set van 4 stuks
In zwart , zonder tekst.

Geschikt voor een magnetische ondergrond.

Kleine magneetbordjes magnetisch blanco (zonder weekdagen) 10×15 cm zwart op de muur in de keuken, kantoor/werkplek, in de hal.

Gebruik deze als magneetbordjes magnetisch 10×15 zwart als aanvulling op de weekplanner magnetisch zwart om een family week of maandplanner te maken. Voor het tekenen of ophangen van kinderwerkjes en kaarten of voor het maken van een weekplanning. Net even anders! Beschrijfbaar met whiteboardstiften.

Materiaal
Magnetische magneetbordjes zijn gemaakt van magneetmateriaal en beschrijfbaar met krijtbordstift. De dikte is ca 1 mm. Magneet op een magneetbord of andere ondergrond die werkt als een magneetbord.  Je kunt ze verschuiven naar eigen wens op het magneetbord. Hierdoor ben je flexibel in het maken van je eigen planning. Je haalt een bordje eraf en beschrijft deze op de tafel waarna je het bordje weer terug hangt. Heel handig.

Magnetisch
Deze magneetbordjes MAGNETISCH AANVULLING 10×15 cm zwart  zijn geschikt voor op een magneet ondergrond zoals een magneetbord.

Kleur
Zwart

Schrijven en magneten
Met krijtbordstiften. Het schoonmaken van de magneetbordjes kan met een vochtige doek of met cleanerspray.

Formaat
Per set van 4 stuks te bestellen. Verander het aantal als je een veelvoud van 4 stuks wilt bestellen.

Weekdagen
Het zijn blanco magneet krijtbordjes die je kunt gebruiken als aanvulling op de weekplanner magneet magnetisch zwart 10×15 cm.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetbordjes beschrijfbaar OUDZWART 10x15cm (4)” te beoordelen