Magneet en krijtbord ZWART

Va. 95,00 Va. 85,00

SALE!
magneetbord_zwart
kleuren
magneet krijtbord
RVS
sierschroeven incl. afstandhouders
magneet krijtbord zwart
schrijven_magneetbord
zwart_verouderd_whiteboard zwart
magneet krijtbordbehang donkergrijs

Magneet en krijtbord ZWART

(2 klantbeoordelingen)
5.00 out of 5 gebaseerd op 2 waarderingen

Va. 95,00 Va. 85,00

Uniek magneet en krijtbord zwart. Het bord heeft een matte uitstraling, is magnetisch en ook nog eens beschrijfbaar met krijt en krijtstift. Makkelijk schoon te maken met vochtige doek en cleanerspray.

Dikte: 3mm dik.

Verkrijgbaar in 4 standaard formaten 60×80 cm, 60×100 cm, 60×120 cm en 60×150 cm. Maatwerk is mogelijk!

knop_maatwerk

Vraag een kleurstaal aan om ons materiaal te beoordelen of om een specifieke kleur te testen in je interieur. We sturen je deze gratis toe.

knop_kleurstalen

 

Wissen

BEVESTIGING *

Magneet en krijtbord zwart zonder lijst en ook nog beschrijfbaar! Homemade!

Gebruik het magneet en krijtbord zwart om leuke foto’s en tekeningen op te hangen en je weekplanning of boodschappen kun je er ook op kwijt. Gemaakt van magnetische borden (3 mm dik) met mooie krijtlaag. Dat is net even anders.

Maatwerk magneetwanden
We kunnen ook maatwerk formaten voor je maken. Bijvoorbeeld 80×120 cm, 100×150 cm, 100×200 cm. Met een maximale breedte van 120 cm en lengte ca 300 cm. Ook voor (bedrijfs) projecten kunnen we zelfs hele wanden tot 10 meter lang voor je maken. Vraag dan een maatwerk offerte bij ons aan via email: info@kamer26.nl

Materiaal
Magneetbord stevig materiaal (3 mm dik), zijkant is mat zwart, matte uitstraling en beschrijfbaar met krijtjes en krijtstiften. Voor de meeste kleuren krijtstift adviseren we gebruik te maken van een cleanerspray. Bestel deze er direct bij.

Onze magneetborden zijn van zeer goede  kwaliteit, hoogwaardig gemaakt van speciaal magneet-krijt materiaal. Alle borden zijn in eigen atelier ontworpen en zijn niet geverfd. Echt unieke exemplaren met een strakke uitstraling!

De borden zijn heel goed schoon te houden met vochtige doek/cleanerspray en hebben een supersterke magneetwerking.

Materiaal en kleurstalen kun je gratis aanvragen.

Krijtstiften en krijtjes
Rood, blauw, zilver en de gekleurde krijtjes kunnen soms sporen achterlaten op de lichte kleuren magneetborden. Hier adviseren we gebruik te maken van de witte krijtstiften, fluor stiften roze, groen en oranje. Lees onze gebruikshandleiding voor het werken met krijtstiften op onze magneet- krijtborden.

Kleuren
De magneetborden worden geleverd in effen kleur zwart. Je kunt een kleurenstaal bij ons aanvragen via de email (info@kamer26.nl)

Het magneetbord heeft een 3 mm zwarte zijkant. Wil je dat het magneetbord weg valt op de muur? Geef de zijkant dan een klein beetje muurverf van de muur, zodat de zijkant niet opvalt.

Formaten
Magneet en krijtbord zwart standaard formaten

60×80 cm
60×100 cm
60×120 cm
60×150 cm

Onze magneetborden zijn ca 7 kg per m2 bordmateriaal. Een bord van 60×100 cm weegt ca 4 kg.

Maatwerk
We kunnen ook maatwerk formaten voor je maken. Bijvoorbeeld 80×120 cm, 100×150 cm, 100×200 cm. Met een maximale breedte van 120 cm en lengte ca 300 cm. Ook voor (bedrijfs) projecten kunnen we zelfs hele wanden tot 10 meter lang voor je maken. Vraag dan een maatwerk offerte bij ons aan via email: info@kamer26.nl

Levertijd
Alle maatwerk magneet krijtborden worden geleverd met een levertijd van ca 2-3 weken.

Bevestiging
Je kunt de magneet en krijtbord zwart op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of met dubbelzijdig tape.

Sierschroeven:
Het magneet krijtbord is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt of witte, grijze of zwarte afdekkapjes, afhankelijk van de kleur van het bord. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het magneetbord ca 1 cm van de muur afkomt.

Dubbelzijdig tape:

zwaluw hightack kokerJe kunt het magneet krijtbord ook rechtstreeks op de muur plakken. Dan voorzien we de achterzijde van het bord met dubbelzijdig tape. Voor de stevigheid adviseren we je wel om extra kit te gebruiken. Gebruik een hoogwaardige en professionele constructie- en montagelijm met een hoge kleefkracht ivm het gewicht van het bord. TIP: Montagelijm van Den Braver/Zwaluw High Tack. online te bestellen bij Kitcentrum. Plak een magneetbord alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

LET OP! (magneet-) krijtborden/whiteboarden met dubbelzijdig tape hebben een levertijd van ca. 3-5 werkdagen!

Voor meer inspiratie bekijk onze Pinterest pagina!

Extra informatie

Formaat

, , ,

Kleur

Magneetwerking

Materiaal

Beschrijfbaar

,

2 beoordelingen voor Magneet en krijtbord ZWART

  1. Waardering 5 uit 5

    Franky

    Mooi magneetbord met strak afgewerkte zwarte laag. Met de stiften kunnen we ook mooiere teksten maken dan met krijt. Sfeervol met alle leuke magneetjes van Kamer26!

  2. Waardering 5 uit 5

    Anne-Marijn

    Top actie! Top service voor de feestdagen! Wij zijn erg blij met mijn ons magneet krijtbord!

Een beoordeling toevoegen