Magneetbehang whiteboard GLOSSY- maatwerk

(1 klantbeoordeling)

65,00

Formaat

Kleur
Offwhite
Wit
Oudzwart
Zwart
Donkergrijs
Groengrijs
Lichtgrijs
Mosgroen
Olijfgroen
Denim
Heartwood
Goud
Verwijder selectie

Dit product is momenteel niet leverbaar. Kies voor zelfklevend magneetbehang op maat voor onze matte krijtbord variant.
Mat – krijtbord is ook beschrijfbaar met een whiteboardmarker!

Magneten en schrijven op ons magneet whiteboardbehang MAATWERK. Maak je eigen magnetische en beschrijfbare wand. Voorzien van een GLOSSY toplaag.

Beschrijfbaar met krijtstiften en whiteboardmarkers, niet met bordkrijt. Schoonmaken met een vochtige doek en/of cleanerspray.

Maatwerk
Makkelijk zelf op maat te snijden.

Formaat
Kies een maat groter en geef aan naar welke maat je het wilt laten snijden. Maximaal flexibel.

Kleuren
diverse kleuren

Bezorging gratis vanaf €50 in NL
Bestel gratis kleursamples

Maak eenvoudig een magneet- en whiteboardwand met ons magneet whiteboardbehang maatwerk. Bestel op eigen maat.

Het magneet whiteboardbehang maatwerk is zelfklevend en makkelijk aan te brengen. Beschrijfbaar met krijstiften en whiteboardstiften, niet met bordkrijt. Keuze uit veel verschuillenden maten die je zelf exact op jou maat kan snijden met een mesje.

Materiaal
Magnetische + whiteboard (beschrijfbaar) behang (zelfklevend). De dikte is ca 1 mm. GLOSSY whiteboard uitvoering.

Schrijven:
Met krijtstiften en whiteboardstiften kun je het magneet-whiteboardbehang beschrijven. Het schoonmaken kan met een vochtige doek. Het gebruik van een spraycleaner voor het schoonmaken van de krijtstiften raden we aan voor alle borden om ze mooi te houden na veelvuldig gebruik.

Magneten:
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. Plak je het behang op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magneetborden die we aanbieden.

Plakken:
Het magneet whiteboardbehang maatwerk laat zich heel makkelijk plakken. We leveren standaard een spatel en plaktips mee, waarmee je het belang strak op de muur plakt. Het materiaal heeft redelijk wat “body” zodat het zich ook makkelijk laat plakken. Het behang plakt ook vrijwel direct op de ondergrond. Het verwijderen van het behang zal enige beschadigingen aan de muur kunnen veroorzaken. Evt. sticker verwijderaar kan helpen om reststukjes te verwijderen.

TIPS ONDERGROND – Plak het magneet-whiteboardbehang (zelfklevend) op een gladde ondergrond. Muren die een korrel hebben, zijn NIET geschikt voor dit product. Muren die geschilderd zijn met speciale waterafstotende verf (bijvoorbeeld achter keuken) moeten eerst overgeschilderd worden met normale latex  voor een goede hechting. Haal het product direct uit de verpakking en bewaar ze plat.

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!

Product specificaties

Formaat

, , , , , , , , , ,

Kleur

, , , , , , , , , , ,

Materiaal

Schrijven

1 beoordeling voor Magneetbehang whiteboard GLOSSY- maatwerk

  1. Amy

    Goede service en snelle levering!

Een beoordeling toevoegen

Laat me graag weten als het er weer is!