Krijtstift metallic gold (2)

9,95

Verzending 1-3 werkdagen

markers_metallic_gold
Krijtstift metallic gold (2) 9,95

 

Krijtstiften goud voor een metallic touch op je beschrijfbare magneetbord.

 

✔ Bestel gratis kleursamples
✔ Bezorging gratis > 50 euro
✔ Retourneren kan heel eenvoudig
Klantbeoordeling 9.2
Veilig betalen hoe jij wilt
Persoonlijk advies

Laat je tekening sprankelen met krijtstift gold.

Be creative!

Met krijtstift metallic gold (2) schrijf je gemakkelijk op onze beschrijfbare (magneet)ondergronden. De punt dikte is 2-6 mm. Deze krijtstiften hebben een omkeerbare punt. Een schuine punt om dikke lijnen te trekken en tekenen en een rond punt om teksten mee te schrijven. De krijtstiften goud worden per 2 stuks geleverd.

Let op! op poreuze krijtborden kunnen de krijtbord stiften een permanente afdruk blijven geven. Dit is meestal het geval bij geverfde krijtborden. Je kunt er wel op schrijven met krijtstift, maar het is niet meer te verwijderen.

Voor perfect uitwissen van krijtstift gebruik je onze cleanerspray in combinatie met een microvezel doekje of magnetische wisser.

Voor mijn krijtart tekeningen ben ik altijd opzoek naar de mooiste krijtstiften. De krijtstiften goud van Atelier Kamer26 zijn mijn favoriet. De omkeerbare punt is heel erg handig om meer diepte aan te brengen in de tekeningen!

Krijtstift in gebruik nemen

De krijtstiften zijn te gebruiken op alle beschrijfbare magneetondergronden in onze collectie. Alle stiften zijn getest in ons atelier.

Schud de krijtstift goed voor gebruik. Houd de krijtstift verticaal op de ondergrond. Druk de punt in voor circa 30 seconden tot de punt gevuld is met inkt. De krijtstift is nu klaar voor gebruik!

Magneetbakje hout krijtstiften earth

Opberger voor krijtstiften

Houd krijtstiften bij de hand door ze op te bergen in een magneetbakje hout naturel. Dit bakje hang je met gemak aan de magneetondergrond en kun je steeds verplaatsen.

Ook verkrijgbaar in andere kleuren

Product specificaties

Kleur

Schoonmaken

Wet wipe met cleanerspray