Winkelwagen

✓magnetisch design ✓keukenwanden ✓kantoorwanden ✓maatwerk ✓100% duurzaam

Woonbeurs

Inspiratie van de Woonbeurs! Ook wij hebben als echte interieur liefhebbers een kort bezoek gebracht aan de Woonbeurs om trends, producten en collega’s in het vak te ontmoeten. Beeld zegt altijd meer dan tekst, vandaar dat we een moodboard bloggen over de woonbeurs met onze highlights.
blog woonbeurs ariadne
vtwonen woonbeurs
101 woonbeurs
mix woonbeurs

Mijn hoogtepunten waren toch wel de inspiraties voor aan de muur (draadteksten, spijker & touw teksten) en het creëren van een eigen moestuin in je tuin in de vorm van een zandbak. Hoe leuk voor je kids en jezelf om je eigen sla en kruiden te eten. De boomstam items die ik zag waren een bevestiging dat deze producten nog steeds hip&hot zijn.  VT wonen viel me op, omdat ze dit jaar ook een marktkraam buiten het huis hadden geplaatst met items die je direct kon kopen uit het huis, slim! Ook de tribune met uitzicht op hun huis gaf heel veel gezelligheid. Hun krokettenwand was erg leuk bedacht, geen warme hap, maar gevuld met design-items!

Naast de inspiratie voor onze shop, ga ik zelf op zoek naar koper-kleuren in huis en naar mode-assecoires in deze kleur, helemaal leuk!

Geef een reactie

Gratis en snel in huis

Sterk in maatwerk

eenvoudige retourservice

persoonlijk advies