Family weekplanning ZELFKLEVEND zwart (32)

125,00

Komt eraan!
zelfklevend_juist

Family weekplanning ZELFKLEVEND zwart (32)

125,00

Een weekplanner voor 4 gezinsleden. Heb je meerdere gezinsleden?
Breid de rijen uit met blanco magneetbordjes zelfklevend
Te gebruiken op een gladde muur.

Zelfklevend: geschikt voor muren en deuren.

Totaal 32 stuks
De weekdagen ma-zo en to do staan al op de bordjes.
Kleur: zwart

Komt eraan!

UNIEK! Kleine magnetische krijtbordstickers op de muur in de keuken, toilet of hal. Multifunctioneel voor het maken van je eigen family weekplanning zelfklevend zwart!

Voor gezinnen met 4 personen! Heb je 3 gezinsleden, dan kun je de andere vlakjes gebruiken voor to do’s of tekeningen/kaarten.

Het materiaal is zelfklevend, je kunt deze magneetbordjes gebruiken op een gladde muur.

PER SET VAN 32 STUKS

Materiaal
Vinyl sticker. De magneet-krijtbordjes hebben een beschrijfbare oppervlakte en zijn te gebruiken als magneetbord. Je plakt ze op een gladde muur. Beschrijfbaar met krijtstift en gewone krijtjes. Heb je geen gladde muur? Plak ze op een mooie (wit) geschilderde plaat en bevestig deze op je muur.

Kleuren
Standaard kleur: zwart

Beschrijfbaar
Met krijtstiften. Of met krijtjes. Het schoonmaken van de krijt-magneetbordstickers kan met een vochtige doek. We adviseren het gebruik van een spraycleaner (0.5 liter met spray) voor het schoonmaken van de krijtstiften.

Magneten
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. Plak je de stickers op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magnetische producten die we aanbieden.

Zelfklevend
Deze family weekplanning ZELFKLEVEND zwart is geschikt voor op muren en deuren.

Formaat
15 x 18 cm.
Je gebruikt voor een gehele family weekplanning 8 magneetbordjes per rij. Op de eerste magneet je een foto of gebruik je het to do bordje. De weekdagen ma-zo- to do staan al op de magneetbordjes. Rest van de magneetbordjes zijn blanco (24 stuks). Totaal aantal ‘bordjes’ in deze set is 32 stuks.

 

Extra informatie

Formaat

Kleur

Materiaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Family weekplanning ZELFKLEVEND zwart (32)” te beoordelen