Matraskussens lounge BUITEN 80x80x15 cm GRIJS

169,00

Matraskussens lounge BUITEN 80x80x15 cm GRIJS

169,00

Te gek! Maak je eigen loungehoek/daybed/palletbank met palletkussens in de tuin! Met onze handgemaakte/traditionele matraskussens lounge 80x80x15 cm grijs. Geheel uniek ontwerp.
 
Uniek & traditioneel handwerk>>

Formaat:
80x80x15 cm
Kleur:
Grijs

Let op! Levertijd: 8-12 weken

Beschrijving

Uniek ontwerp: traditionele matraskussens lounge buiten 80x80x15 cm grijs

Oneindig veel mogelijkheden
Te gek! Maak je eigen loungehoek/daybed/palletbank met palletkussens in de tuin! Met onze stoere handgemaakte matraskussens lounge buiten 80×8015 cm grijs. 

Stel zelf je combinatie samen
Kies je eigen onderstel zoals een gestucte bank, steigerhouten of stalen meubel of stapel 2 lagen van onze stevige matraskussens op elkaar. Geschikt voor binnen of buiten.
Maak een grote bank van 240 cm breed met een hocker. Of 240 cm breed en de hoek om met 120 cm. Voor de rug kun je de 120×40  rug matraskussens gebruiken en aangevuld met kleinere sierkussens. Met pallets heb je een makkelijke oplossing als onderstel voor de tuin. Met de mooie matraskussens ziet het geheel er superstrak en stoer uit.
Uniek handwerk
Onze matraskussens lounge buiten worden handgemaakt in Marokko. Handwerk, nergens anders te verkrijgen, uniek product. Geen exemplaar is dan ook exact hetzelfde.

Voor buiten
De stoffen zijn geschikt voor buiten. Let op langdurige regenbuien is voor geen een kussen goed. Een bui’tje kunnen de kussens prima hebben. De stof voelt niet aan als een standaard buitenstof. Je kunt de matraskussens extra insprayen tegen vuil/vlekken en waterafstotend met onze extreme vlekkenspray.

Matraskussens onderhoud
De matraskussens zijn stevig en het binnenkussen is van schuim met gerecyclde stof. Er zit geen losse hoes omheen. De kussens zijn echt te vergelijken met bankkussens. Behandel ze ook zo en spray ze direct in met een vlekken en waterafstoter. Voor het behoud van mooie kussens. 

vlekkenspray_voor_matraskussens
TIP voor buiten!
Gebruik een hoes die als beschermer over de matraskussens wordt geplaatst. Stapel de kussens op en span de hoes erom heen. Zo kun je het hele zomerseizoen de kussens laten liggen. Je hoeft ze niet steeds uit de schuur te halen.

beschermhoes1

Kleuren: 
Grijs

Ook leverbaar in denim chic, lichtgrijs en beige.
Je kunt een stofstaaltje aanvragen om de kleur en stoftextuur te bekijken. info@kamer26.nl

Let op dat we gebruik maken van stoffen die in Marokko beschikbaar zijn. Het kan zijn dat er kleine verschillen in de stofkleur ontstaan.
Formaat: 80x80x15 cm
De dikte van de matraskussens is 15 cm.
Ook leverbaar in 80x80x15 cm lichtgrijs met rug matraskussens. Kleinere sier (rug) kussens verkopen we ook in dezelfde stoffen in diverse formaten.
Voorraad:
Op de site vind je de actuele voorraad. Alle kussens zijn op bestelling met levertijd van ca 8-12 weken! 
filmladder matraskussens

Extra informatie

Gewicht5 kg
Afmetingen100 × 100 × 100 cm
Kleur

Materiaal

Geschikt voor:

,

Formaat

Dikte