Magneet whiteboardjes MAGNETISCH BLANCO wit (4)
Magneetbordjes beschrijfbaar WIT (4)

Magneetbordjes beschrijfbaar WIT (4)

17,50

Levertijd 1-2 dagen

Gebruik deze magneet-whiteboardjes op een magneetbord of andere magneet-ondergrond. De bordjes zijn magnetisch. Flexibele weekindeling te maken en makkelijk schrijven op tafel en weer terug te hangen. Als aanvulling op de weekplannet magneet magnetisch wit

Formaat: 10×15 cm, set van 4 stuks
In wit , zonder tekst.

Ondergrond: magnetische ondergrond

 

Ook verkrijgbaar magneet whiteboardjes 15×18  en magneetbordjes 15×18 KLEUR.

 

Kleine magneet whiteboardjes magnetisch blanco (zonder weekdagen tekst) wit op de muur in de keuken, kantoor/werkplek, in de hal.

Gebruik deze als magneet whiteboardjes magnetisch zelfklevend wit als aanvulling op de weekplanner magneet magnetisch wit om een family week of maandplanner te maken. Voor het tekenen of ophangen van kinderwerkjes en kaarten of voor het maken van een weekplanning. Net even anders! Beschrijfbaar met whiteboardstiften.

Materiaal
Magnetische magneet- whiteboardjes zijn gemaakt van magneetmateriaal en beschrijfbaar met whiteboardstift. De dikte is ca 1 mm. Magneet op een magneetbord of andere ondergrond die werkt als een magneetbord.  Je kunt ze verschuiven naar eigen wens op het magneetbord. Hierdoor ben je flexibel in het maken van je eigen planning. Je haalt een bordje eraf en beschrijft deze op de tafel waarna je het bordje weer terug hangt. Heel handig.

Magnetisch
Deze magneet whiteboardjes MAGNETISCH AANVULLING wit zijn geschikt voor op een magneet ondergrond zoals een magneetbord.

Kleur
Wit

Schrijven en magneten
Met whiteboardstiften. Het schoonmaken van de magneetbordjes kan met een vochtige doek of met cleanerspray.

Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. Plak je de stickers op de muur, dan is de magnetische werking groter en kun je koelkastmagneten mogelijk wel gebruiken. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magneetborden die we aanbieden. De bordjes hebben sterke magneetwerking.

Formaat
Per set van 4 stuks te bestellen. Verander het aantal als je een veelvoud van 4 stuks wilt bestellen.

Weekdagen
Het zijn blanco magneet krijtbordjes die je kunt gebruiken als aanvulling op de weekplanner magneet magnetisch wit.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magneetbordjes beschrijfbaar WIT (4)” te beoordelen