Maandplanner magneet MAGNETISCH 10×15 (35)

119,00

Maandplanner magneet MAGNETISCH 10×15 (35)

119,00

Maak een maandplanner voor het hele gezin of jezelf. Of maak een weekplanner. Te gebruiken op een magnetische ondergrond als een magneetbord.
Je kunt bij ons ook XL magneetborden bestellen op eigen maat, om een flexibele XL maandplanner te maken. Beschrijfbaar met krijtstift of bordkrijt.

Kleur:
Zwart

Formaat:
10×15 cm

Aantal:
35 magneten van 10×15 cm

Normale prijs voor set van 8 is 39,50 euro. Nu meer dan 4 sets voor 119 euro.

Levertijd 1-2 dagen

SKU: PL-1009 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

UNIEK! Kleine magnetische beschrijfbare bordjes. Multifunctioneel voor het maken van je eigen family maandplanning. Voor gebruik op een magnetische ondergrond.

Voor het maken van een maandplanning voor je gezin of jezelf op een magnetische ondergrond. Je kunt er ook een weekplanning van maken voor het hele gezin! Vul ‘m in zoals het voor jou uitkomt!

Inhoud:
35 magneten van 10×15 cm

Materiaal
Het materiaal is een magneet, je kunt deze magneetbordjes gebruiken op een magneetbord of andere magnetische ondergrond. De magneet-krijtbordjes hebben een beschrijfbare oppervlakte en zijn te gebruiken als magneetbord. Je magneet ze op een magnetische ondergrond. Beschrijfbaar met krijtstift en gewone krijtjes.

Kleur:
Zwart

Formaat
10×15 cm

Beschrijfbaar
Met krijtstiften. Of met krijtjes. Het schoonmaken van de krijt-magneetbordstickers kan met een vochtige doek. We adviseren het gebruik van een spraycleaner (0.5 liter met spray) voor het schoonmaken van de krijtstiften.

Magneten
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magnetische producten die we aanbieden.

 

Extra informatie

Formaat

Kleur

Materiaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maandplanner magneet MAGNETISCH 10×15 (35)” te beoordelen
Stylen met…