Maandplanner magneet MAGNETISCH 10×15 (35)

119,00

Maandplanner magneet MAGNETISCH 10×15 (35)

119,00

Maak een maandplanner het hele gezin of jezelf. Of maak een weekplanner. Te gebruiken op een magnetische ondergrond. Niet op een muur.

Kleur:
Zwart

Formaat:
10×15 cm

Aantal:
35 magneten van 10×15 cm
En één magneet van 30×7 cm

Levertijd 1-2 dagen

SKU: PL-1009 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

UNIEK! Kleine magnetische krijtbordjes op de muur in de keuken, toilet of hal. Multifunctioneel voor het maken van je eigen family maandplanning magnetisch zwart! Maandplanner magneet MAGNETISCH 10×15 (35)

Voor het maken van een maandplanning voor je gezin of jezelf op een magnetische ondergrond. Je kunt er ook een weekplanning van maken voor het hele gezin!

Inhoud:
35 magneten van 10×15 cm
En één magneet van 30×7 cm

Materiaal
Het materiaal is een magneet, je kunt deze magneetbordjes gebruiken op een magneetbord of andere magneet ondergrond. Niet te gebruiken op de muur. De magneet-krijtbordjes hebben een beschrijfbare oppervlakte en zijn te gebruiken als magneetbord. Je magneet ze op een magnetische ondergrond. Beschrijfbaar met krijtstift en gewone krijtjes.

Kleur:
Zwart

Formaat
10×15 cm

Beschrijfbaar
Met krijtstiften. Of met krijtjes. Het schoonmaken van de krijt-magneetbordstickers kan met een vochtige doek. We adviseren het gebruik van een spraycleaner (0.5 liter met spray) voor het schoonmaken van de krijtstiften.

Magneten
Op hele gladde ondergronden, zoals een kast of deur, adviseren we om alleen gebruik te maken van sterke magneten. Koelkastmagneten zijn niet geschikt op deze ondergronden. In onze eigen collectie werken we veelal met sterke magneten die goed werken op alle magnetische producten die we aanbieden.

 

Extra informatie

Formaat

Kleur

Materiaal

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maandplanner magneet MAGNETISCH 10×15 (35)” te beoordelen
Stylen met…