Whiteboard maatwerk

86,80

Magneet en whiteboard
kleuren

Whiteboard maatwerk

86,80

Onze unieke collectie magneet whiteboarden kunnen ook op maat gemaakt worden.

Standaard formaten (prijsvoordeel!): 60×80 cm, 60×100 cm, 60×120 cm, 60×150 cm

Complete wanden: Voor een langere wand worden meerdere panelen naast elkaar geplaatst. Dit kan bijna naadloos met het flexibele ophangsysteem.

LET OP! Maatwerk producten kunnen niet worden geruild.

Levertijd ca 2-3 weken.

Meer informatie over dit product

AFWIJKENDE LEVERTIJD
- Magneetproducten: 3-5 werkdagen (maatwerk: 2 weken)
- Matraskussens: 4-6 weken

Bestellen is op het moment niet mogelijk.

BREEDTE *
Bepaal je breedte

HOOGTE *
Kies hier je hoogte


CMYK kleur

Gekozen kleur: Verouderd zwart
Gekozen kleur: zwart

Let op!

Kleur wit alleen bij whiteboard mogelijk

Let op!

kleur RAL9010 alleen bij whiteboard mogelijk
Gekozen kleur: Donkergrijs
Gekozen kleur: Muisgrijs
Gekozen kleur: Groengrijs
Gekozen kleur: Rood
Gekozen kleur: Oranje
Gekozen kleur: Zeeblauw
Gekozen kleur: Aqua
Gekozen kleur: Denim
Gekozen kleur: Camouflage groen
Gekozen kleur: Appeltjes groen
Gekozen kleur: Teal
Gekozen kleur: Mint
Gekozen kleur: Paars
Gekozen kleur: Zuurstok roze

Geef hier het aantal panelen op *


Flexibel ophangsysteem

Met dit systeem kun je de borden op ca 1 cm afstand hangen van de muur en is het geheel makkelijk verhuisbaar. Handig als je een hele wand wilt plaatsen. Borden (max 120 cm breed) kunnen bijna naadloos gemonteerd worden. De stroken zijn van stevig en licht kunststof materiaal voorzien van een klitteband verbinding. Deze schroef je op de muur. Het bord is aan de achterzijde voorzien van klitteband, waardoor je deze erop en eraf kunt halen. Montagetips worden bijgesloten!

Metalen luxe afdekkapjes en afstandhouders

Met deze set hang je het bord op inclusief afstandhouders. Het bord komt ca 0,5 cm van de muur te hangen. De schroeven worden afgedekt met metalen afdekkapjes. Een mooie luxe look. De gaten zitten al in het bord.

Bevestiging met leren straps

Het bord wordt voorzien van gaten en je ontvangt een set leren straps in de kleur cognac met een lengte van 10 cm. Met de gaten/sleuven en de bijgeleverde schroeven en pluggen hang je het bord gemakkelijk op. Geschikt voor borden tot 100x120 cm.

Bevestigingsset met kunststof afdekkapjes

Met deze set hang je het bord rechtstreeks op de muur. De schroeven worden afgedekt met kunststof afdekkapjes (wit, zwart of grijs). De gaten zitten al in het bord.

Geen bevestiging en zonder gaten

Je kunt het bord ook zonder gaten en bevestiging bestellen. Dan kun je het zelf monteren met bijvoorbeeld een kit. Gebruik van dubbelzijdig plakband raden we niet aan omdat dit vaak onvoldoende hecht.
SKU: MW-0002 Categorie: Tag:

Whiteboard maatwerk is mat en wordt op maat voor je gemaakt! Uniek whiteboard zonder lijst en ook nog beschrijfbaar!

Homemade whiteboard maatwerk is mat (3 mm dik) met mooie whiteboardlaag. In 17 kleuren leverbaar. De whiteboarden worden veel gebruikt bij onregelmatige muren, als je geen sticker- of behanghechting wilt hebben.

Supergrote whiteboard wanden
We leveren onze whiteboard maatwerk ook op maat. Vanaf 60×80 tot wandvullende mogelijkheden. Deze whiteboarden hebben een matte toplaag. De maximale breedte per strook is ca 120 cm en lengte ca 3 meter.

Voor wandvullende dekking, worden er ook meerdere whiteboarden naast elkaar gebruikt.

Levertijd van maatwerk producten is ca 2-3 weken.

Materiaal
Whiteboard maatwerk is van stevig materiaal dat bijna niet buigt (3 mm dik), zijkant is mat zwart, glans uitstraling en beschrijfbaar met krijtstiften en whiteboardmarkers.

Krijtstiften en whiteboardmarkers
Alle magneet- en whiteboard borden zijn beschrijfbaar met krijtstiften en whiteboardmarkers. Je kunt het verwijderen met een vochtige doek. Gebruik voor het behoud van het bord de cleanerspray, die apart kunt bij bestellen.

Kleuren
De whiteboarden worden geleverd in effen kleuren, zie de kleurenkaart van de beschikbare kleuren. De kleur ral 9010, space, fluor roze, groen en oranje hebben een kleurtoeslag.

Bevestiging
Je kunt het whiteboard maatwerk op 2 manieren ophangen. Met gaten en sierschroeven of met dubbelzijdig tape.

Sierschroeven:
Het whiteboard maatwerk is voor het ophangen voorzien van 4 gaten en we leveren een set schroeven (met kunststof afdekkapjes) mee. Je ontvangt of witte, grijze of zwarte afdekkapjes, afhankelijk van de kleur van het bord. Je kunt ook kiezen voor een set sierschroeven met RVS afdekkapjes met extra afstandhouders, zodat het magneetbord ca 1 cm van de muur afkomt, of een professioneel ophangsysteem voor grotere wanden.

Dubbelzijdig tape:

zwaluw hightack kokerJe kunt het whiteboard maatwerk ook rechtstreeks op de muur plakken. Dan kun je de achterzijde van het bord met dubbelzijdig tape voorzien. Voor de stevigheid adviseren we je wel om extra kit te gebruiken. Gebruik een hoogwaardige en professionele constructie- en montagelijm met een hoge kleefkracht ivm het gewicht van het bord. TIP: Montagelijm van Den Braver/Zwaluw High Tack. Online te bestellen bij Kitcentrum.nl Plak een whiteboard alleen rechtstreeks op de muur als deze ook glad en recht is!

Bekijk onze Pinterest pagina voor meer inspiratie!

Extra informatie

Magneetwerking

Formaat

Kleur

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Materiaal

Beschrijfbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Whiteboard maatwerk” te beoordelen